Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam,bende 5 mayısta aşılama yaptırdım yaptırdığımdan itibaren sürekli kasıklarım ağrıyordu arada bir kesiliyordu sadece 8-9 günden sonra göğüslerm aşırı acımaya başlamıştı maalesef benim negatifmiş şimdi regl olmayı bekliyorum tüp benek için,inşallah siz pozitifi görürsünüzArkadaşlar geçen hafta pazartesi günü aşılama yaptım, 8. Günüm bugün regl sancısı gibi ağrılarım var göğsümde hassasiyet var hasta olcam diye mi yoksa hamilelik belirtisi mi aranızda aşılama olup aynı durumu yaşayan var mı yazarsanız çok sevinirim![]()
Merhaba insallah pozitif sonuçlanırsınız bende adetimin 2. Günü klomen ilaca basladim 5 gun kullandim bugün son günüm cuma gunu doktoea muayeneye gidecegim ne dicek bilmiyorum. Sürecler nasil ilerdedi bilgi verirmisiniz birde sizin ilk asılamanızmı.Arkadaşlar geçen hafta pazartesi günü aşılama yaptım, 8. Günüm bugün regl sancısı gibi ağrılarım var göğsümde hassasiyet var hasta olcam diye mi yoksa hamilelik belirtisi mi aranızda aşılama olup aynı durumu yaşayan var mı yazarsanız çok sevinirim![]()
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahhhSelam,bende 5 mayısta aşılama yaptırdım yaptırdığımdan itibaren sürekli kasıklarım ağrıyordu arada bir kesiliyordu sadece 8-9 günden sonra göğüslerm aşırı acımaya başlamıştı maalesef benim negatifmiş şimdi regl olmayı bekliyorum tüp benek için,inşallah siz pozitifi görürsünüz![]()
Ben adetin 5. Gününden başlayıp 5 gün, günde iki defa femara kullandımMerhaba insallah pozitif sonuçlanırsınız bende adetimin 2. Günü klomen ilaca basladim 5 gun kullandim bugün son günüm cuma gunu doktoea muayeneye gidecegim ne dicek bilmiyorum. Sürecler nasil ilerdedi bilgi verirmisiniz birde sizin ilk asılamanızmı.
Hayırlısı olsun hepimiz hakkinda insallah. Agrılı bir işlemmiydi nasildi. Birde kac gün sürdü yumurtanin istedikleri boyuta gelmesi.Ben adetin 5. Gününden başlayıp 5 gün, günde iki defa femara kullandım
Yumurta istedikleri boyuta geldiğinde gün verdiler çatlatma iğnesi vuruldum, aradn bir gün sonra aşılama yaptırdım, bugün aşılamayla beraber 10. Günüm
Yok ağrılı değildi zaten 5 dk sürüyor, tabiki kendini kasmayacaksn rahat olacaksın.Hayırlısı olsun hepimiz hakkinda insallah. Agrılı bir işlemmiydi nasildi. Birde kac gün sürdü yumurtanin istedikleri boyuta gelmesi.
Sakın kendini yorma hiçbir ağır seni yoracak iş yapma iki hafta boyunca birak her şeyi, strese girme üzülme kafanı hep güzel şeylerle meşgul etmeye çalış yemene içmene dikkat et sağlıklı beslen ve hep dua et, Rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmaz inşallahHayırlısı olsun hepimiz hakkinda insallah. Agrılı bir işlemmiydi nasildi. Birde kac gün sürdü yumurtanin istedikleri boyuta gelmesi.
Merhaba nerede yaptırdınız aşılamayı? Umarım olumlu sonuç alırsınız.Sakın kendini yorma hiçbir ağır seni yoracak iş yapma iki hafta boyunca birak her şeyi, strese girme üzülme kafanı hep güzel şeylerle meşgul etmeye çalış yemene içmene dikkat et sağlıklı beslen ve hep dua et, Rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmaz inşallah![]()
Devlet hastanesinde yaptım ama tutmadı maalesefMerhaba nerede yaptırdınız aşılamayı? Umarım olumlu sonuç alırsınız.
Maalesef, tutmadı. Reglimin üçüncü gunundeyimSonuçu napdiniz, inşallah iyi haberler almışsınızdir
Hakkınızda hayırlısı olsun, benimde 2. Aşılamam. 1. Aşılamayı 4 sene önce özel de yapdirdim çok fazla umutlandirmıştı Dr. Çok üzülmüştüm ozamanlar tutmayınca, bukez devlet hastanesinde yapdirdim daha henüz 3. Günüm, açıkçası çok umutlu değilim, fazla beklenti içindede değilim, tabi rabbim ol dedimi neden olmasın. Sadece aşılama işlemleri malesef çok çok düşük bir ihtimalle tutuyor, bekleyip göreceğiz zaman ne gösterecek bizlere, rabbim kolaylıkla hayırlısını nasip etsin hepimizeMaalesef, tutmadı. Reglimin üçüncü gunundeyimönümüzdeki ay tekrar gel dediler, bu ay dinlen dediler.
Amin amin, daha önce yapmışsınız süreci biliyorsunuz asla kendinizi strese sokmayın dediğiniz gibi rabbim ol dedi mi olur, isteyen herkese versin bizlere de hayırlısıyla inşallahhHakkınızda hayırlısı olsun, benimde 2. Aşılamam. 1. Aşılamayı 4 sene önce özel de yapdirdim çok fazla umutlandirmıştı Dr. Çok üzülmüştüm ozamanlar tutmayınca, bukez devlet hastanesinde yapdirdim daha henüz 3. Günüm, açıkçası çok umutlu değilim, fazla beklenti içindede değilim, tabi rabbim ol dedimi neden olmasın. Sadece aşılama işlemleri malesef çok çok düşük bir ihtimalle tutuyor, bekleyip göreceğiz zaman ne gösterecek bizlere, rabbim kolaylıkla hayırlısını nasip etsin hepimize![]()