- 2 Ekim 2024
- 76
- 7
- 1
- 27
- Konu Sahibi anneolmakisteyenbirii
-
İnşAllah teşekkür ederim . Tavsiyenize uyucam nasipse .Asilamadan sonra 3 4 gun dinlenin mümkünse full yatın Güzel sonuçlar alırsınız insallah
Gerçekten uymaya çalış ben yapamadım uyamadım negatif oldu ama sen dikkatli olİnşAllah teşekkür ederim . Tavsiyenize uyucam nasipse .
İnşallah nasip olursa biraz tedirginim korkularım var ama Allah herkesin yardımcısı olsunGerçekten uymaya çalış ben yapamadım uyamadım negatif oldu ama sen dikkatli ol
Rahim filmim anestezi olmasına rağmen çok ağrılı geçti. Acı eşiğim düşük sanırımAmin insallah canım kasiklarin ağrır ama korkulacak bisey olmaz uzandığı geçiyor
Hangi doktora geliyosunuz acaba?Etlikte bende yaptirdim ikinci asilamam. Ozel hastane gibi isler yuruyor. Asilamada bazi evraklar isteniyo. Ama catlatma ignedini kesin onceden bulun zor oluyo. Zaten yumurta kontrolunden sonra istenilen duzeye gelince sana yarin catlatma ignesi vurul iki gun sonra gel asilama icin deniyo. Senin elinde yoksa strese giriyosun nasil bilucam diye. O yuzden simdiden ara
Anladım ben büşra hocaya gidiyorum da hayırlısı olsun bakalım. Daha ilk denememiz olacak bizimBen zehra hocaya gidiyorum. Dun doktorlara baktim hocalar yine degismis 1 temmuzdan itibaren. Zehra hoca tup bebege gecmis.
evet şimdi baktımda o da gitmiş . Sizin hastaliginiz neydi acaba?O da gitmis maalesef. Zaten doktora takilmamamk gerekir. Onlar olmuyo zqten asistanlari bakiyo. Ve hepsi ayni proseduru isliyo. Ilac 5 gun 2 gun ara sonra yumurta takibi sonra asilama. 14 gun sonra test yap diyorlar. Ama iyi olan yarim saate yakin yatiriyorlar asilama olunca.
Anladım . Bende ileri derece pcos var . Esimde sorun yok sukur . Bakalim Rabbim gönlümüzün muradını versin inşallahSebepsiz esimdede bende de birsey yok. Ikinci asilamam ilki tutmamisti. Bunu bekliyoruz insallah. Guzel haberler aliriz. Allah buyuk
Aslında baştan sona bi dinlemek isterim uygunsa insta verin yazayım ordan.Insallah. Akliniza takilan birsey olursa sorabilirsiniz. Ilkinde bende bilmiyodum sureci. Simdi tecrubelendik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?