• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Etlik şehir hastanesi 2025 2026 tüp bebek

Amh ınızdan dolayı direk tüp bebeğe de yönlendirebilirler bence direk tüp bebeğe alın orda zaten testleri yeniden yapıyorlar Amh da aşılama şartı aranmıyor çünkü ama Amh ınız düşük çıkmazsa prosedür ne olur bilemiyorum ben direk tüp bebeğe gitmiştim ama Amh ım 0.65 di
Benmde amh 0.92 cıktı en son haziran ayında düşük malesef yaşıma göre

Amh ınızdan dolayı direk tüp bebeğe de yönlendirebilirler bence direk tüp bebeğe alın orda zaten testleri yeniden yapıyorlar Amh da aşılama şartı aranmıyor çünkü ama Amh ınız düşük çıkmazsa prosedür ne olur bilemiyorum ben direk tüp bebeğe gitmiştim ama Amh ım 0.65 di
Yeşekür ederim zehra hocaya tüp bebek bölümüne randevu aldım 🥰

Bana yumurta büyütme için gonal f verdiler ama bir sürü iğne kullandık her iğnenin ne zaman ve nasıl yapılacağını söylüyorlar ama herkesin bireysel tedavisi oluyor ilaçlar değişiyor dozlar değişiyor. Ödemeyi yumurta toplama değil de transfer olduğum gün yapmıştık ama benim taze transferdi dondurulan arkadaşım yumurta toplamada ödeme yapmıştı
Süreciniz nasıl ilerledi . Yumurta toplama ve transfer oldu mu anlatabilirseniz bilmemiz gerekenleri sevinirim . Aynı hastane olduğu için . Benim adet olunca gideceğim tedavim başlayacak

Süreciniz nasıl ilerledi . Yumurta toplama ve transfer oldu mu anlatabilirseniz bilmemiz gerekenleri sevinirim . Aynı hastane olduğu için . Benim adet olunca gideceğim tedavim başlayacak
Yeni gördüm açıkçası herkesin süreci farklı o yüzden doktorlar size kişisel bir plan yapacaktır evet benim yumurta toplama sonra taze transfer oldu 5.gün bence bu süreçte stres yapmamaya ve sağlıklı beslenerek su içmeye dikkat edin tüm iğneleri hemşireler nasıl kullanacağınızı anlatacak bir çizelge var saatleri ve dozları bunlara uyarsanız süreç zor olmasına rağmen siz güzel geçirirsiniz

etlik şehir hastanesi tüp bebek biriminden randevu alın doktorlar ve ekip çok iyi bütün sorularınızı oraya sorabilirsiniz siz bu süreçte acele etmeyin onlar sizi en doğru zamanda adım adım yönlendirecekler iğneli tedavi kişiye göre değişen bir süreç 2 günde bir ultrasona çağırıyorlar ve kan testi yapıp ona göre süreci yönlendiriyorlar. Bizim tedavimiz 3 ay beklediler kistim vardı 4.ay iğneli tedavim başladı ve süreç çok güzel ilerledi benim ilk denememdi o yüzden rapor çıktı 16 17 bin civarı hastaneye ödedik ilaçlara da 10 civarı ödedik ama daha ilaçlara devam ediyorum süreç için sabırlı olmak ve doktorlara güvenmek çok önemli size tavsiyem acele etmeyin doktorlar ne zaman derse güvenin
Biz de Konya'dayız ve Ankara'da genetik tüp bebek var dedi doktorlarım o zaman süreç farklı mı ilerliyor bilginiz var mı? Raporlar için Konya'dan mı başvuru yapacağız meselayoksa Ankara da çıkar mı? Genetikte ayrı bi fiyat olur mu ya da? Cvp verirseniz çok sevinirim.

Birde kusura bakmayın cok soru sordum ama
Bu iekilde yazıyor birde doktor tavsiyeniz varmı yoksa bir önemi yokmu
Merhaba sizin süreciniz nasıl oldu? Biz de Konya'dan Ankara'ya genetik tüp bebek için gelmeyi düşünüyoruz bilgilendirirseniz çok memnun olurum

Biz de Konya'dayız ve Ankara'da genetik tüp bebek var dedi doktorlarım o zaman süreç farklı mı ilerliyor bilginiz var mı? Raporlar için Konya'dan mı başvuru yapacağız meselayoksa Ankara da çıkar mı? Genetikte ayrı bi fiyat olur mu ya da? Cvp verirseniz çok sevinirim.
Bilgim yok bu konuda

Merhaba sizin süreciniz nasıl oldu? Biz de Konya'dan Ankara'ya genetik tüp bebek için gelmeyi düşünüyoruz bilgilendirirseniz çok memnun olurum
Genetik tüp bebek inanın bilmiyorum ama sürec hızlı ilerliyor kendinize adetin ikinci günü tüp bebekden eşinize ürolojiden randevu alın aynı gün kan tahlili anestezi akciger grafisi ekg bunları halledersiniz tüm sonuclarınız cıkıncada dahiliye bakıyor eşinizin sprem testi için laboratuvardan randevu veriyorlar ona göre hareket ediliyor evrak listeside istersiniz danısmadan veriyorlar daha sonra sulu ultrason yada hsg için randevu veriyorlar hersey tamamlanınca diger adetin 2 günü erken gidip kan veriyorsunuz tekrar öğlen heyete yetşöek için sonrada tedaviye baslıyorlar bende suan adeti bekliyorum

Kusura bakmayın kosturmacanın içinde mesajınızı gec gördüm umarım fayda saglar
Hiç önemli değil yine de cvp verdiğiniz için çok teşekkür ederim 😊
Genetik tüp bebek inanın bilmiyorum ama sürec hızlı ilerliyor kendinize adetin ikinci günü tüp bebekden eşinize ürolojiden randevu alın aynı gün kan tahlili anestezi akciger grafisi ekg bunları halledersiniz tüm sonuclarınız cıkıncada dahiliye bakıyor eşinizin sprem testi için laboratuvardan randevu veriyorlar ona göre hareket ediliyor evrak listeside istersiniz danısmadan veriyorlar daha sonra sulu ultrason yada hsg için randevu veriyorlar hersey tamamlanınca diger adetin 2 günü erken gidip kan veriyorsunuz tekrar öğlen heyete yetşöek için sonrada tedaviye baslıyorlar bende suan adeti bekliyorum
Bir de benim Konya şehir Hastanesi'nde hsg çekilmişti aynı zamanda eşim de sperm testi vermişti yine gerekli mi hani belki genetik olduğu için farklı ilerleyebilir ama yine de sormak istedim

Hiç önemli değil yine de cvp verdiğiniz için çok teşekkür ederim 😊

Bir de benim Konya şehir Hastanesi'nde hsg çekilmişti aynı zamanda eşim de sperm testi vermişti yine gerekli mi hani belki genetik olduğu için farklı ilerleyebilir ama yine de sormak istedim
Herşeyi o hastanede olsun istiyorlar hsg cekilmişti ama başka yerde ona birşey demedi sulu ultrason cekildi eşimde tahlil verdi aynı şekilde

Back
X