Aşılama

Kızlar cahilliğime verin aşılama tüp bebek demek mi cünkü doktorum da cocuk olmazsa bana önerdi
Yok canım ikisi birbirinden farklı şeyler. Aşılama spermin kaliteli olanları ayrıştırılıp yumurtanın catlamasından sonra rahime bırakılması. Tüp bebek sperm ve yumurtanın dışarda birleştirilip embriyonun kalitelisinin rahime yerleştirilmesi

Kızlar bir şey soracağım benim de ilk aşılamam olacak perşembe günü Dr. Salı günü saat 7:00 sekiz gibi çatlatma iğnesi vur dedi perşembe günü de öğleden sonra aşılama olacaksın dedi ama o saat aralığına kadar çatlatma iğnesinin etkisi geçmiş olmayacak mı kafam çok karıştı çünkü herkes vurup ertesi gün gidiyor aşılama yapmaya

Merhaba kızlar ben 2 temmuzda ovitrelle çaylatma iğnesi oldum 4 temmuz saat 11.30 da aşılama oldum sağ tüpüm tıkalı sol açık sol tüpümde 3 yumurtam vardı 16.6 - 22.3- 19.5 mm büyüklüğündeydi doktor aşılama gunu ve diğer 2 günü ilişki olacak dedi kasık ağrım hala var ve aşılama olanlar tuttumu acaba belirtileriniz nelerdi benım şandım nedır bu konuda yardımcı olur musunuz nelere dikkat ettınız ayrıca ben sıgara kullanıytm benım gıbı olan var mı
Sende mi 2 gün sonra aşılama yaptın peki sonucun ne belli mi yoksa daha bekliyor musun benim de kafam karıştı ya çatlatma iğnesi 36 saat sonra etkisi kaybetmez mi

Merhaba ben de dün aşılama oldum ben de sigara kullanıyorum sizin sonuç belli oldu mu ya da belirti var mı 🌸
Bende sigara kullanıyorum ve bu tarz şeyler olunca canım daha da çok içmek istiyor sigarayı yani elimden geldikçe azaltmaya çalışacağım umarım ters tepki yapmaz sizin sonucunuz belli oldu mu

Back
X