Aşılama

sevaya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2025
3
0
1
31
Merhaba devlet hastanesinde aşılama için kaç yıl evli olmak gerekiyor

Bekleyince de geç geliyor zaten bi süreçe başlayınca herkes eee tedavi nasıl gidiyor diyo oysaki tedavi başlamak bile çok uzun sürüyor
Ben anneme dahi asilamaya baslicagimi söylemedim ki sorup durmasın niyet iyi bile olsa benim kalbimdeki yük bana yetiyo hatirlatmayin iste. Hatta bazi akrabalarima sana benzer diye korkuyorum ondan yapmicam cocuk diyorum azcikta ben zorbalayim

Çok iyi demişsin umarım tutar bidaha gerek bile kalmaz ama işte kimi de devlette çok boşa zaman harcıyorsunuz özele git diyorlar

İlk tüp bebeği devlet karşılıyor ya bende ondan dolayı devlette olmazsa özel gidersem gitmişken en. İyisi araştırmak istiyorum mersinde bi doktor var mesela sürekli karşıma çıkıyor
Devlet 3 asilama karsiliyo diye biliyorum ucretsiz tup bebegide 1 sefer karsiliyor izmirde arkadasin gittigi bi dr var o 25 bin fiyat vermisyi gecen sene asilama için bu sene artik 50 bin olmustur

Devlet 3 asilama karsiliyo diye biliyorum ucretsiz tup bebegide 1 sefer karsiliyor izmirde arkadasin gittigi bi dr var o 25 bin fiyat vermisyi gecen sene asilama için bu sene artik 50 bin olmustur
Valh ben hemşireye sordum alışama yapcaz dediği gün peki bundan sonra süreç nasıl devam eder diye dedi 1 Ci aşılama tutmazsa ikinci yapılır oda tutmazsa tüp bebeğe geçiş yapılır dedi ama herkes 3 diyo doğru ama hemşire bana 2 dedi

He hemsire oyle dediyse doğrudur o zaman isin icindeler neticede bu arada dualarim seninle insallah saglikka ve kolaylikla tutunur minigin

He hemsire oyle dediyse doğrudur o zaman isin icindeler neticede bu arada dualarim seninle insallah saglikka ve kolaylikla tutunur minigin
Amin inşallah çok fazla insan var ilk aşılama ile hamile kalan ama işte kalmayanda var benm hiç bir sağlık sorunum olmadığı için acaba tutma olasılığı daha yüksek olmaz mı diye düşünüyorum

Açıkcası bu konuda psikoloji o kadar etkili ki düşündükce ihtimal azaliyo. Sen suan yapman gerekeni yapmis olmanin rahatlığını yaşa. Ben acikcasini sunu yapmaya basladim kafami bosaltmak icin esimle birer tane kamp sandalyesi aldik haftada iki aksam sandalyeleri alip cayimizi alip alsancak çimlere gidiyoruz. Cok rahatliyoruz biz böyle

En güzeli sahil havası o çimler insanı rahatlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…