Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde bugun akıntım oluyor baya ağrımda hafif varAslında streste yapmıyorum umutlu değilim ama çok negatif olmuşum normalde olsa dayanamaz gece bile olsa kalkar yapardım ama şu an böyle hiç yapsam da sanki boşa yapacakmışım gibi hissiyat geliyor içime o yüzden yapasım gelmiyor
Benimde dün akşam sırt ağrılarım başladı böyle hafif hafif gelgit oldu bir de kasıma ağrı böyle girip çıktı bugün de sırtım böyle bir ağrım gelgit yapıyor o kadarBenimde bugun akıntım oluyor baya ağrımda hafif var
Sen öyle dedikten sonra dayanamadım yaptımAma yapman gerekiyor normalde iğnenin 15. Günü gibi adet olunuyor zaten yarın yap o zaman böyle düşünüp strese sokma kendini bende çok negatif gördüm takmamaya başladım artık streste çok etkiliyor beni ben stresten olduğunu düşünüyorum
Ayyyyyy ne çıktıııSen öyle dedikten sonra dayanamadım yaptım
Negatif çıktıysada üzülme pozitife de dönebilir öyle de düşünSen öyle dedikten sonra dayanamadım yaptım
Asla umutum olmayarak yaptım çünkü 1 buçuk senedir uğraşıyorum umutum bitmişti ama sanki çok çok hafif bi vizgi var gibi bana mı öyle geldi bi baksana sendeAyyyyyy ne çıktııı
Dün bende öyleydim karnımın içi acıdı resmenBenimde dün akşam sırt ağrılarım başladı böyle hafif hafif gelgit oldu bir de kasıma ağrı böyle girip çıktı bugün de sırtım böyle bir ağrım gelgit yapıyor o kadar
At yavrum hemen ay hadi inşalllaaaahAsla umutum olmayarak yaptım çünkü 1 buçuk senedir uğraşıyorum umutum bitmişti ama sanki çok çok hafif bi vizgi var gibi bana mı öyle geldi bi baksana sende
Negatif çıktıysada üzülme pozitife de dönebilir öyle de düşün
Elim ayağım titriyor ya kendimde değilim suan resmenAt yavrum hemen ay hadi inşalllaaaah
Benide heyecanlandırdın yavrum valla demesem yapmıcan test inşalllaah vardırrrrElim ayağım titriyor ya kendimde değilim suan resmen
Çok hafif gözüküyor deme 11 Ci günüm bugün zaten normalde 13 14 tam belli oluyor diyorlar var mıdır acaba yaAt yavrum hemen ay hadi inşalllaaaah
ifÇizgi görebiliyorum ne kadar sürede çıktı 15. Gün tekrarla olurmu
1 buçuk senedir ne zaman yapsam asla ama asla çok çok hafif de olsa hiçbir zaman ben çizgi görmedim şimdi ilk defa görüyorum çok silik ama var bi 3 gün sonra tekrar yapıyımBenide heyecanlandırdın yavrum valla demesem yapmıcan test inşalllaah vardırrrr
Hafif değil baya gözüküyor inşalllah yanıltmaz bizi test 15. Güne kadar sabır edebilirsen bekleÇok çok silik bi çizgi var ama baya silik
Çok hafif gözüküyor deme 11 Ci günüm bugün zaten normalde 13 14 tam belli oluyor diyorlar var mıdır acaba ya
if
Evet hatta laboratuvara gidip kan ver daha net olur1 buçuk senedir ne zaman yapsam asla ama asla çok çok hafif de olsa hiçbir zaman ben çizgi görmedim şimdi ilk defa görüyorum çok silik ama var bi 3 gün sonra tekrar yapıyım
Kanda daha mı hızlı sonuç alırım o zaman yarın da kan veriyimEvet hatta laboratuvara gidip kan ver daha net olur
Zaten ilaçın etkisi bitmiştir o zaman mutlemen gebelik olma ihtimali yüksek suanHafif değil baya gözüküyor inşalllah yanıltmaz bizi test 15. Güne kadar sabır edebilirsen bekle
Evet özele gidebiliyorsan git laboratuvara gidince gebelik testine bakıyorlar direk 1 saate çıkar ben öyle yapıyordumKanda daha mı hızlı sonuç alırım o zaman yarın da kan veriyim
Bitiyor evet yavrum ama kan en garantisi en azından acaba mı demezsin kanda çıkarsada 2 günde bir artar biliyosun kiZaten ilaçın etkisi bitmiştir o zaman mutlemen gebelik olma ihtimali yüksek suan