Aşılama

Normalde çok seviyorum avakado yerim wallahi hepsınıde yerim hahaha yeterki bebiş saglıklı gelsin protesgan verdi onuda kullanıyorm 3 kere günde
Fazlası zarar olabilir bende duphaston kullandım günde 3 kez yarın bitiyor ilaçlar

Buarda kizlar bu haplardan sonra uzanmak lazim mis 30 dk yat dedi doktor :/

Kızlar test zamanlarınız ne zamanben adet olunca aşılamaya geçicezde süreçlerinizi çok merak ediyorum

Kızlar test zamanlarınız ne zamanben adet olunca aşılamaya geçicezde süreçlerinizi çok merak ediyorum
Ben bugun 10.30 oldum asilama catlatma ignemde pazartesi 22.30 da :) kanda gebelik testini 21 agustos da istedi doktor :) eger ovulasyon zamani biliyorsan o zaman git ovulasyon takibi icinde extra para aliyorlar cnk. Benim 9 10 gun oluyor hep pazartesi gittimde de doktor gel bakalim eger yumurtan warsa catlama yapar asilama yapariz dedi bir bakti var 18mm di igne oncesi. Bugun sabah. Baktiginda yumurtam buyumustu :) asilmayi yapti. Cok iyi denk geldi. Yumurtan boyu iyiyse catlatma ignesine bile gerek yok. Bnde riske etmzk istemedi doktor oyuzden caatlatma ignesi yapti oncesinde . Bazen yumurta catlamazmis olusur su kisti olur gidermis .. ayy allahim hepimize guzel haberler ver

Amiiin amin bende pkos var o yüzden büyük ihtimalle çatlatma iğnesi mecbur ben bundan önce 3 kere letu ovitrelle kullandım ama sonuç alamadık ara vermiştim. Haziran da da rahim filmi çekindim bakalım inşallah olur

Kuzenımdede pcos war çatlatma ığnesıyle hamile kaldı sanırım bu işler bıraz sans hepimizden ggüzel haberler gelir ıns

Kuzenımdede pcos war çatlatma ığnesıyle hamile kaldı sanırım bu işler bıraz sans hepimizden ggüzel haberler gelir ıns
Amiiiinn ben ilaç ve iğne denedim ama olmadı. Bu ay adet olunca aşılama için gidicem bakalım nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…