Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşılamadan 36 saat önce yapılıyor diye biliyorum çatlama iğnesini ama en doğrusunu size doktorunuzun söylemesi gerekiyor :)Kızlar acillll yarın aşılama olacağım çatlama iğnesini henüz yapmadım siz kaç saat önce yaptınız yumurtalar baya büyümüş çatlama seviyesine gelmiş
Benim ilk eve gider gitmez yap dedi hemşire sonradan gonal taksam 6 da yapıyorsan saat 4 de çatlama yap dedi kafam karıştıAşılamadan 36 saat önce yapılıyor diye biliyorum çatlama iğnesini ama en doğrusunu size doktorunuzun söylemesi gerekiyor :)
Bir defa aşılama yaptırdım şuan tüp bebek sürecindeyim fakat aşılama olduğumda 36 saat öncesinde vurulmuştum
Direk saat belirlemesi gerekiyor. Tam 36 saat sonraya denk gelecek şekilde yapılır çatlatma iğnesi.Benim ilk eve gider gitmez yap dedi hemşire sonradan gonal taksam 6 da yapıyorsan saat 4 de çatlama yap dedi kafam karıştı
Sabah saat 10.30 da çatlatma iğnesini yaptım yarın sabahtan gel dediler bakalım hayırlısı olsunDirek saat belirlemesi gerekiyor. Tam 36 saat sonraya denk gelecek şekilde yapılır çatlatma iğnesi.
Bende dün aksam 10.30 yaptm catlatma iğnemi yarın sabah 10.30 da aşılama olcakSabah saat 10.30 da çatlatma iğnesini yaptım yarın sabahtan gel dediler bakalım hayırlısı olsun
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız sendeee bu aşamada bol bol dinlen keyfine bak sağlıklı beslen ve hiç düşünmemeye çalışBende dün aksam 10.30 yaptm catlatma iğnemi yarın sabah 10.30 da aşılama olcakhayırlı haberlerimiz olsun inş allah isteyen herkese nasip etsinEki Görüntüle 3626558
Bana öyle birşey demediler sadece aşılama sonrası için söyledilerÇatlatma iğnesinden 1 saat önce ilişki önermedi mi
Banada söylemediler aksine ilişki yok dedi şimdi yoldayım gidiyorum aşılamayaBana öyle birşey demediler sadece aşılama sonrası için söylediler
Amin inşallahBanada söylemediler aksine ilişki yok dedi şimdi yoldayım gidiyorum aşılamayaay guzel guzel haberlerımız olsun
![]()
Yaa inşallah pozitifi görürsünBen bu arada dayanamayıp kan verdim birde yola gideceğiz diye açıkçası yarın öğlene çıkar dedi sonuç ama daha erken çıkar bence
Amin insAllah kızlar dua edin dün gece ben herkese çok dua ettim inşaallah bana da edenler vardır en çok Müslümanın müslümana duasi kabul olurmuşYaa inşallah pozitifi görürsün![]()
Amin inşallah tabi kiAllah hepimizin yar ve yardımcısı olsun emeklerimiz boşa çıkmasınhaber ver bizlerede
![]()
Eveeettt haber ver bıze bende aşılamadan geldm smdi doktor tüm gün yat dedı hıc bır sey yapma dedi :) ay kızlar bende hep dua ettm hepımıze guzel haberler alalımAmin inşallah tabi ki![]()
Aminnn inşallah bugün dinlen bol bol yarın rutin hayatına başlarsın yavaş yavaş her gün yarım avakado ye çok faydası olduğunu söylüyorlarEveeettt haber ver bıze bende aşılamadan geldm smdi doktor tüm gün yat dedı hıc bır sey yapma dedi :) ay kızlar bende hep dua ettm hepımıze guzel haberler alalım
Normalde çok seviyorum avakado yerim wallahi hepsınıde yerim hahahaAminnn inşallah bugün dinlen bol bol yarın rutin hayatına başlarsın yavaş yavaş her gün yarım avakado ye çok faydası olduğunu söylüyorlar