E eyllozy Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Eylül 2025 5 1 1 25 Cuma 14:59 Konu Sahibi Konu Sahibi eyllozy #1 Merhabalar 28 Ağustos aşılama oldum bugün 9. Günüm kaşıklarımda ağrı var onun dışında belirtim yok
M miba Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Mart 2025 32 3 1 27 Pazar 23:40 Konu Sahibi Konu Sahibi eyllozy #2 eyllozy .!.: Merhabalar 28 Ağustos aşılama oldum bugün 9. Günüm kaşıklarımda ağrı var onun dışında belirtim yok Genişletmek için tıkla... Sonuçun nasıl umarım pozitiftir
eyllozy .!.: Merhabalar 28 Ağustos aşılama oldum bugün 9. Günüm kaşıklarımda ağrı var onun dışında belirtim yok Genişletmek için tıkla... Sonuçun nasıl umarım pozitiftir
U unzii333 Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Mart 2025 58 12 3 29 Dün 09:19 Konu Sahibi Konu Sahibi eyllozy #3 eyllozy .!.: Merhabalar 28 Ağustos aşılama oldum bugün 9. Günüm kaşıklarımda ağrı var onun dışında belirtim yok Genişletmek için tıkla... Naptınız gelişme varmı bende 28nde aşılama oldum dün test yaptm negatif çıktı erkenmi yaptık acaba
eyllozy .!.: Merhabalar 28 Ağustos aşılama oldum bugün 9. Günüm kaşıklarımda ağrı var onun dışında belirtim yok Genişletmek için tıkla... Naptınız gelişme varmı bende 28nde aşılama oldum dün test yaptm negatif çıktı erkenmi yaptık acaba
G gulgul 12 Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Eylül 2025 6 0 1 27 Bugün 20:28 Konu Sahibi Konu Sahibi eyllozy #4 eyllozy .!.: Merhabalar 28 Ağustos aşılama oldum bugün 9. Günüm kaşıklarımda ağrı var onun dışında belirtim yok Genişletmek için tıkla... Benimde8.gunum aşılama ağrım çok kasıklarda
eyllozy .!.: Merhabalar 28 Ağustos aşılama oldum bugün 9. Günüm kaşıklarımda ağrı var onun dışında belirtim yok Genişletmek için tıkla... Benimde8.gunum aşılama ağrım çok kasıklarda
G gulgul 12 Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Eylül 2025 6 0 1 27 Bugün 20:29 Konu Sahibi Konu Sahibi eyllozy #5 eyllozy .!.: Merhabalar 28 Ağustos aşılama oldum bugün 9. Günüm kaşıklarımda ağrı var onun dışında belirtim yok Genişletmek için tıkla... Benimde8.gunum aşılama ağrım çok kasıklarda ya gulgul 12 .!.: Benimde8.gunum aşılama ağrım çok kasıklarda Genişletmek için tıkla... 3.asilamam ikincisi 11hafealik düşük oldu inşallah bu tutar
eyllozy .!.: Merhabalar 28 Ağustos aşılama oldum bugün 9. Günüm kaşıklarımda ağrı var onun dışında belirtim yok Genişletmek için tıkla... Benimde8.gunum aşılama ağrım çok kasıklarda ya gulgul 12 .!.: Benimde8.gunum aşılama ağrım çok kasıklarda Genişletmek için tıkla... 3.asilamam ikincisi 11hafealik düşük oldu inşallah bu tutar
G gulgul 12 Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Eylül 2025 6 0 1 27 Bugün 20:32 Konu Sahibi Konu Sahibi eyllozy #6 unzii333 .!.: f çıktı erkenmi yaptık a Genişletmek için tıkla...
G gulgul 12 Yeni Üye Kayıtlı Üye 9 Eylül 2025 6 0 1 27 Bugün 20:33 Konu Sahibi Konu Sahibi eyllozy #7 unzii333 .!.: Naptınız gelişme varmı bende 28nde aşılama oldum dün test yaptm negatif çıktı erkenmi yaptık acaba Genişletmek için tıkla... Yumurtanın kaç ml di acaba benimki 17 diğeri 18di sonra çatlatma iğnesi vurdum
unzii333 .!.: Naptınız gelişme varmı bende 28nde aşılama oldum dün test yaptm negatif çıktı erkenmi yaptık acaba Genişletmek için tıkla... Yumurtanın kaç ml di acaba benimki 17 diğeri 18di sonra çatlatma iğnesi vurdum