- 7 Aralık 2020
- 63
- 10
- 38
- 28
- Konu Sahibi Cadikazanii
-
Progestan yan etki yapar ve iğnenin etkisinin gitmesi için 12. Gün test yapılması gerekir canmMerhaba aşılama yaptırdıktan sonra en erken testi ne zaman yaptınız belirtileriniz nelerdi acaba ve progestan kullanırken yan etki yaşayan oldu mu.?
Progestan fazlaca yan etki yaptı bende tesekkur ederim dönüşünüz için insallah dayanabilirim 12. GüneProgestan yan etki yapar ve iğnenin etkisinin gitmesi için 12. Gün test yapılması gerekir canm
Merhaba aşılama yaptırdıktan sonra en erken testi ne zaman yaptınız belirtileriniz nelerdi acaba ve progestan kullanırken yan etki yaşayan oldu mu.?
Benim de aşılamanın 7. Günü progestan bende vajinada aşırı kaşıntı yaptı ilk defa böyle bişey yaşıyorum. Kişisel temizliğime de çok dikkat ediyorum çok rahatsız etti beniMerhaba aşılama yaptırdıktan sonra en erken testi ne zaman yaptınız belirtileriniz nelerdi acaba ve progestan kullanırken yan etki yaşayan oldu mu.?
Sizin fitil olarak kullanim galiba benim ağızdan kullanım neden fitil olarak vermedi brnde anlamadim acikcasiBenim de aşılamanın 7. Günü progestan bende vajinada aşırı kaşıntı yaptı ilk defa böyle bişey yaşıyorum. Kişisel temizliğime de çok dikkat ediyorum çok rahatsız etti ben
Ben ağızdan mı alacağım dedi hayır vajinal alırsan daha iyi olur dedi bende vajinal kullanıyorum ama felaket kaşıntı oluyorSizin fitil olarak kullanim galiba benim ağızdan kullanım neden fitil olarak vermedi brnde anlamadim acikcasi
Bende bugün doktoru mu arayıp vajinale geçirdim ilaci ekstra bir fark yok ağız ve vajinalde sadece ağızdan cok yan etki verir dedi sizinde umarım gecer sorununuz bi an once olumlu sonuçlar alırız insallahBen ağızdan mı alacağım dedi hayır vajinal alırsan daha iyi olur dedi bende vajinal kullanıyorum ama felaket kaşıntı oluyor
Ağızdan arkadaşım alıyordu çok kötü olmuştu başı dönüyordu, burnu kanıyordu yan etkisi çok daha fazla oluyormuş o yüzden vajinal devam edeceğim bende mecburBende bugün doktoru mu arayıp vajinale geçirdim ilaci ekstra bir fark yok ağız ve vajinalde sadece ağızdan cok yan etki verir dedi sizinde umarım gecer sorununuz bi an once olumlu sonuçlar alırız insallah
11 gündeyim ben test yapmamak icin zor tutuyorum kendimiAğızdan arkadaşım alıyordu çok kötü olmuştu başı dönüyordu, burnu kanıyordu yan etkisi çok daha fazla oluyormuş o yüzden vajinal devam edeceğim bende mecburinşallah güzel haberler alırız
Doktor bana 13-14. Günlerde yapabilirsin dedi ama bende çok sabırsızım11 gündeyim ben test yapmamak icin zor tutuyorum kendimi
Ben bugun kahverengi lekelenme gördüm yeni konu açtım ama donen olmadı yarin gebelik testi yapicam umarım yerlesme kanamasidirDoktor bana 13-14. Günlerde yapabilirsin dedi ama bende çok sabırsızım
Ay inşallah yerleşmedir yarın sabah bir test yapın bakalımBen bugun kahverengi lekelenme gördüm yeni konu açtım ama donen olmadı yarin gebelik testi yapicam umarım yerlesme kanamasidir
Merhaba aşılamadan önce cinsel perhiz için birşey söyledi mi dr unuz..ben bugün yumurtlama gördüm değerlendirsenim mi acabaAşılamadan sonra Ben 13.gün kan testi yaptırdım 9’43 cıktı pazartesi tekrar vereceğim bakalım doktor gebelik cok yeni yükselecektir diyor var yani diyor umarım öyledir
Doktorunuza danışın yapıyor tabikide muayne edip bu gün olacak diyeMerhaba aşılamadan önce cinsel perhiz için birşey söyledi mi dr unuz..ben bugün yumurtlama gördüm değerlendirsenim mi acaba
Güzel haberlerinizi bekliyoruzAşılamadan sonra Ben 13.gün kan testi yaptırdım 9’43 cıktı pazartesi tekrar vereceğim bakalım doktor gebelik cok yeni yükselecektir diyor var yani diyor umarım öyledir
Benim kimyasal oldu adet günümde hastalandımGüzel haberlerinizi bekliyoruz
Sonucunuz ne oldu bizimle paylaşır mısınızBen bugun kahverengi lekelenme gördüm yeni konu açtım ama donen olmadı yarin gebelik testi yapicam umarım yerlesme kanamasidir
Yeni konu açmıştım maalesef negatif sonuçlandı tup bebege geçiyoruz kasım ayındaSonucunuz ne oldu bizimle paylaşır mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?