• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılamada progestan kullanırken lekelenme

O zaman takılmayın ne güzel kanama olmamış. Herkeste farklı seyrediyor olabilir süreç. Yeni mi oldunuz aşılamayı
Evet dün oldum olabildiğince dinlenmeye çalışıyorum ister istemez kahvaltı hazırladım bulaşık attım makinaya böyle işlerin sorun olacağını düşünmüyorum

Evet dün oldum olabildiğince dinlenmeye çalışıyorum ister istemez kahvaltı hazırladım bulaşık attım makinaya böyle işlerin sorun olacağını düşünmüyorum
Bana sadece ağır kaldırma ve yükseğe uzanma dediler ayaklarını sıcak tut yemek bulaşık çok aşırı ayakta durmadığın sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum

Bende o kadar yapmak durumunda kaldım ama 3 gün dinlendim. Yavaş yürüdüm eğilmedim, ağır kaldırmadım namazımı bile sandalyede kıldım ama sadece 3 gün sonrasında normal hayatıma döndüm. Allah nasip edecekse bunların hiç birini yapmasanız bile tutacak. O yüzden kendinizi çok kasmayın, müjdeli haberleri alırsınız inşallah

Burda tanistigum biri var geçenlerde aşılama yaptı tuttu onunda kanaması olmamis
Tutup tutmadığını belirleyen bir şey olduğunu zannetmiyorum bunun çünkü tutunma günüyle bile uymuyor lekenlenme olan günler. Lekelenme işlem günü ve takip eden 1-2 gün oluyor o da max

Back
X