• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Cadikazanii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2020
63
10
38
28
Merhaba aşılama yaptırdıktan sonra en erken testi ne zaman yaptınız belirtileriniz nelerdi acaba ve progestan kullanırken yan etki yaşayan oldu mu.?

Merhaba aşılama yaptırdıktan sonra en erken testi ne zaman yaptınız belirtileriniz nelerdi acaba ve progestan kullanırken yan etki yaşayan oldu mu.?
Progestan yan etki yapar ve iğnenin etkisinin gitmesi için 12. Gün test yapılması gerekir canm

Benim de aşılamanın 7. Günü progestan bende vajinada aşırı kaşıntı yaptı ilk defa böyle bişey yaşıyorum. Kişisel temizliğime de çok dikkat ediyorum çok rahatsız etti beni

Benim de aşılamanın 7. Günü progestan bende vajinada aşırı kaşıntı yaptı ilk defa böyle bişey yaşıyorum. Kişisel temizliğime de çok dikkat ediyorum çok rahatsız etti ben
Sizin fitil olarak kullanim galiba benim ağızdan kullanım neden fitil olarak vermedi brnde anlamadim acikcasi

Ben ağızdan mı alacağım dedi hayır vajinal alırsan daha iyi olur dedi bende vajinal kullanıyorum ama felaket kaşıntı oluyor
Bende bugün doktoru mu arayıp vajinale geçirdim ilaci ekstra bir fark yok ağız ve vajinalde sadece ağızdan cok yan etki verir dedi sizinde umarım gecer sorununuz bi an once olumlu sonuçlar alırız insallah 🤲

Bende bugün doktoru mu arayıp vajinale geçirdim ilaci ekstra bir fark yok ağız ve vajinalde sadece ağızdan cok yan etki verir dedi sizinde umarım gecer sorununuz bi an once olumlu sonuçlar alırız insallah 🤲
Ağızdan arkadaşım alıyordu çok kötü olmuştu başı dönüyordu, burnu kanıyordu yan etkisi çok daha fazla oluyormuş o yüzden vajinal devam edeceğim bende mecbur 🌸 inşallah güzel haberler alırız 🙏🏻

Aşılamadan sonra Ben 13.gün kan testi yaptırdım 9’43 cıktı pazartesi tekrar vereceğim bakalım doktor gebelik cok yeni yükselecektir diyor var yani diyor umarım öyledir

Aşılamadan sonra Ben 13.gün kan testi yaptırdım 9’43 cıktı pazartesi tekrar vereceğim bakalım doktor gebelik cok yeni yükselecektir diyor var yani diyor umarım öyledir
Merhaba aşılamadan önce cinsel perhiz için birşey söyledi mi dr unuz..ben bugün yumurtlama gördüm değerlendirsenim mi acaba

Back
X