Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bunu da şimdi yaptım erken gebelik testi değil bu normal test doktorum kesinlikle 3 test yanıltmaz dedi o yüzden biraz daha bekleyip direk bebişi görmeye gidicem
Kızlar bunu da şimdi yaptım erken gebelik testi değil bu normal test doktorum kesinlikle 3 test yanıltmaz dedi o yüzden biraz daha bekleyip direk bebişi görmeye gidicem
Rabbim hepimize nasip etsin inşallah umudunuzu asla yitirmeyin ve hep dua edin ben iki aşılamamdan sonra da bütün günlerimi hep duayla geçiyordum dilek duaları niyet duaları zikirler ismi azam duası hepsini okuyordum
Rabbim hepimize nasip etsin inşallah umudunuzu asla yitirmeyin ve hep dua edin ben iki aşılamamdan sonra da bütün günlerimi hep duayla geçiyordum dilek duaları niyet duaları zikirler ismi azam duası hepsini okuyordum
Yok daha vermedim ben aşılamamdan itibaren hep uzanıyorum o yüzden şu an geniz kalkmayı uygun bulmadım babaannem hep diyor ki kızım bebekler 40 güne kadar yerleşmezler o yüzden ilk aşılamam da da 40 güne kadar uzanmıştım
Amin çok mutlu oldum canım inşallah bizlerde bu duyguyu yaşarız. Sağlıkla al kucağına bebeğini. Bende 12 Kasım 13 Kasım test günüm. Aşılama kaç kere oldun ilk mi acaba?
Bu 3. Aşılamam ilk aşılamam tuttu çok şükür bir kızım oldu yaklaşık 4 5 ay önce bir daha aşılama yaptım ama çatlatma iğnesini pregnyl kalçadan vurulmam gerekirken göbekten vurmuşum ve yumurtam çatlamamış o aşılamam tutmadı çok şükür bu seferki aşılamam da tuttu Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah