Aşılama

Büyük ihtimalle bnde Pazar bı tane yaparım ama tekrar negatif görümcem diye çok korkuyorum

Ben de dün oldum aşılamamı, biraz kasık agrim var, lekelenmeler oldu ama doktor normal dedi, ilk bir kac gun olabiliyormus. Cok heycanliyim, biran once gunu gelse de öğrensek

Allah evladına kavuştursun bol bol dua et kendine bebişine nasipte varsa olacak inşallah inancına tutunmaya çalış
Amin hepimizin insallah
Ahh ahh hic gecmiyor gercekten, beklemek beklerken kendini cok fazla kaptirmamak icin caba sarfetmek.. Allah bu surecteki herkesin yardimcisi olsun gercekten
Gerçekten öyle günde yüz defa takvime bakıyorum saate bakıyorum Rabbim bekleyen isteyen hakkıyla anne olabilicek her kuluna nasip etsin inşallah

kızlar ben de 3 Kasım’da yaptırdım ve hiçbir belirti yok ya
korkuyorum endişeliyim acaba hamile değil miyim diye
Bir çok kişi ilk denemede hamile kalmamış

kızlar ben de 3 Kasım’da yaptırdım ve hiçbir belirti yok ya
korkuyorum endişeliyim acaba hamile değil miyim diye
Bir çok kişi ilk denemede hamile kalmamış
Hamilelik belirtileri için çok erken bizim belirtilerimizin çogu igne ve ilaç belirtisi umutsuzluğa kapılma herkesge belirti olacak diye bişey yok dua et ve test zamanını bekle 10 günden önce sakın test yapma

Hamilelik belirtileri için çok erken bizim belirtilerimizin çogu igne ve ilaç belirtisi umutsuzluğa kapılma herkesge belirti olacak diye bişey yok dua et ve test zamanını bekle 10 günden önce sakın test yapma
Aynı gün yapmıştık Sende birşeyler var mı belirti farklılık bnde bugün aşırı karın ağrısı afedersiniz ishal vardi normal mi acaba

Aynı gün yapmıştık Sende birşeyler var mı belirti farklılık bnde bugün aşırı karın ağrısı afedersiniz ishal vardi normal mi acaba
8. Güne kadar çok kasık agrım vardı ilaç etkisinden sanırım 2 gün iyiydim birşeyim yoktu 2 gündür de kasığıma bıçak batıyor gibi halsizliğim ara ara baş dönmelerim var doktorumla konuştum yerleşme belirtisi olabilir dedi bakalım pazar günü test yapıcam sanırım

Bnde Pazar düşünüyorum çıkar mı ki

12 gün oldu yapalı benim ama regl gününü bekliyorum test için daha önceden çift çizgi görmüştüm sonra regl oldum, o yüzden 5-6 gün daha beklemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…