Eğer sonuçlarınız varsa gösterin sizin baya olmuş yaptıralı. Biz 2 aydır biz aşılama için adım attık. Birinci ay hsg filmi falan çekildi yapılması gereken testler yapildi. Bu ayda asilamami oldum. 12 yada 13 Kasım test yapma zamanım. Yani biz aşılama kisminda çok uğraşmadık. Reglin 2 veya 3. Günü çağırdı doktor sonra ilaç verdi klomen ve ovitrelle ignesi (catlatma ignesi) oluyor.
Regl bittikten sonra yumurta istenilen büyüklüğü geldi mi diye bakma için tekrar çağırdı istenilen büyüklüğe geldi 21mm di yumurta büyüklüğüm. 27 Ekim saat 00.00 da vurdurdum iğneyi 36 saat sonra yani 29 ekimde de asilamam oldu. 15 dk lik bir işlem işlemden sonra 15 20 dk uzandirdilar sonra 1 gün boyunca akinti ile beraber kan geldi o da normal canım işlemden dolayı geliyor zaten söylüyorlar. Sonra aşılama sonra progestan verdi sabah akşam 9.00 21.00 olmal üzere fitili kullanıyorum. Progestan da bebek tutundu diye veriliyormuş canım. İşte bende sun beklemedeyim ilk aşılamam bakalım sonuç ne olucak hayırlısı diyelim. Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasın.