• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Bende yarın kontrole gidiyorum 5 gün klomen letu kullandım yumurtalar gelişmişse ovitrelle sonrası asılama olucak ilk aşılamam olacak biraz stres ve korku var Ağrı olucak mi diye
Korkma aşılama oldukça basit bir işlem açıkçası alttan muayene olmaktaktan çok farklı değil çok çok az ağrısı

Ya ben de aşılama oldum 14. gün bugün
12 ve 13 de Pembe leke gördüm 14 de ise sabah kırmızı leke gördüm az bişey sonrası yok kahverengi leke tek geliyor adetim başlamıyor böyle olup gebe kalan var mıdır acaba
Valla aynı yerleşme kanamasına benziyor bence beta ver

Ha bide ben dün hcg verdim 3.87 çıktı yükselir mi bilmiyorum yarın tekrar test vereceğim
Ya zaten belirtiler öyle arada oluyo ki mens olacaksak da göğüs ağrısı şişlik olabiliyor mesela gebe olacaksak da. İnşallah pozitif çıkar tabi 3 negatif ama belli olur yarın veya pazartesi verin anlaşılır

Evet herkes ne durumda acaba ,
Bende 21 Kasımda oldum aşılamamı.. merak ettim sizleri de kızlar ? Kimler nasıl belirtiler nasıl acaba

Evet herkes ne durumda acaba ,
Bende 21 Kasımda oldum aşılamamı.. merak ettim sizleri de kızlar ? Kimler nasıl belirtiler nasıl acaba
Benim 24 Kasım tarihim. İşlem sonrası birkaç gün kasık ağrı sancı zaten herkeste oluyor. Bende şu an progestanın etkileri var göğüslerde hasssiyet gibi. Başka bir şey yok henüz. Ay senin pazartesiye çıkar sanki kanda

Pazartesi idrarda yapacağım önce, bakalım ona göre kan veririm diye düşündüm. Normalde 4 aralıkta vereceğim kanımı. Evet klasik ağrılar demek ki. Göğüs hassasiyeti ben de de mevcut. Siz nerede yaptırdınız

Back
X