• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

25 Kasım aşılama oldum aşılama olanlar birlikte bu süreci konuşmaya ne dersiniz
Merhaba bende 20 kasımda asilama oldum ve biraz ağrılı oldu benim asilamam
Asilama olduğum gün ve ertesi gün çok kasik ağrım vardı doktorum söylemişti zaten olur diye o günden beri ara ara kasik ağrım var goguslerimde hassasiyet var ilk asilamam benimde
Pcosum var tuplerim acik eşimin herhangi bir sorunu yok

Bilmiyorum benim 2. Günüm sadece kasık agrılarım var ama umudunu kaybetmemeye bak kendini strese sokma
Merhaba 20 kasımda oldum bende olduğum gün ve ertesi gün çok kasik ağrım vardı sonrasında hafifledi şimdi ara ara ağrım geliyor goguslerim de hassasiyet var

Tam net belli olsun dediği için doktorum aralığın 15 inde ver dedi tabi dayanabilir miyim o kadar bilmiyorum

Adetim göre yaparım ay başı oluyorum gecikme olduktan sonra yaparım negatif gorururum diye korkuyorum

25 Kasım aşılama oldum aşılama olanlar birlikte bu süreci konuşmaya ne dersiniz
Bende yarın kontrole gidiyorum 5 gün klomen letu kullandım yumurtalar gelişmişse ovitrelle sonrası asılama olucak ilk aşılamam olacak biraz stres ve korku var Ağrı olucak mi diye

Bende yarın kontrole gidiyorum 5 gün klomen letu kullandım yumurtalar gelişmişse ovitrelle sonrası asılama olucak ilk aşılamam olacak biraz stres ve korku var Ağrı olucak mi diye
Bende aynı şekildeydim ama herkesin vucüt ve acı hissi farklı oluyor normal adet ağrısı gibi düşün stres yapmamaya çalış

Bende aynı şekildeydim ama herkesin vucüt ve acı hissi farklı oluyor normal adet ağrısı gibi düşün stres yapmamaya çalış
Rahim filmi çekilmiştim daha önce daha basit diyorlar bakalım artık Rabbim bu ay güldürsün yüzümü 🙏 isteyen bekleyen herkesi inşallah

Kızlar selam benimde 17 kasımda aşılamam oldu doktorum 29 kasımda beta ver dedi ama ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım bi bakabilir misiniz hayalet bir çizgi görüyor gibiyim 🫠 emin olamıyorum 🥺

Eklentiler

• IMG_2667.webp
    IMG_2667.webp
    56,5 KB · Görüntüleme: 20
Kızlar selam benimde 17 kasımda aşılamam oldu doktorum 29 kasımda beta ver dedi ama ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım bi bakabilir misiniz hayalet bir çizgi görüyor gibiyim 🫠 emin olamıyorum 🥺
Evet ben de gördüm sabah ilk idrarla mı yaptınız

Back
X