• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Benimde doktorum 2 aşılama demişti eğer ilki tutmazsa ama bizde enin değiliz çünkü özele gidiyoruz her aşılama da bir ücret. Devlette tüp bebeğe hak kazanmak içinde en az 2 kere aşılama yaptırman gerekiyor diye biliyorum
Şuan reglimin 1. Günü, 3. Günde AMH baktır dedi. Ona baktırıp doktora atıcam sonuçları.. sonra aşılama devam. Bende doktor değiştirme düşüncesindeyim belki ilaç verir diye. Ama şuanki doktorum da tüm süreçlerimi biliyor kararsızız

Şuan reglimin 1. Günü, 3. Günde AMH baktır dedi. Ona baktırıp doktora atıcam sonuçları.. sonra aşılama devam. Bende doktor değiştirme düşüncesindeyim belki ilaç verir diye. Ama şuanki doktorum da tüm süreçlerimi biliyor kararsızız
Ben ve çoğu kişi reglinin 2. 3. Gününden çatlatma iğnesine kadar yumurta büyütmek için de ilaç kullandık. Bende emin olamadım açıkçası. Benim yumurtlamamda , boyutu ve rahim kalınlığında da herhangi bir sıkıntı yoktu yıllardır aynı doktora gidiyorım ama buna rağmen çatlatma iğnesinden önce gonalf , sonrasında da progesteron verdi.

Ben ve çoğu kişi reglinin 2. 3. Gününden çatlatma iğnesine kadar yumurta büyütmek için de ilaç kullandık. Bende emin olamadım açıkçası. Benim yumurtlamamda , boyutu ve rahim kalınlığında da herhangi bir sıkıntı yoktu yıllardır aynı doktora gidiyorım ama buna rağmen çatlatma iğnesinden önce gonalf , sonrasında da progesteron verdi.
Sen ilaç kullanıyorum diye tedirginsin bense kullanmıyorum diye anlaşılan😂

Sen ilaç kullanıyorum diye tedirginsin bense kullanmıyorum diye anlaşılan😂
Yok yok sizin için için emin olamadım aslında ben 😂 Progesteron verip vermeyeceğini sormuştum mesela ben doktoruma mutlaka tüm hastalarıma veriyorum demişti

Doğrudur canım çok bilgili deilim maalesef bu süreç konusunda neyi neyle veriolar falan yaşayıp goruom suanlik cuma gününe çatlama seviyesine gelir mi ki yumurtalarim 15 mmlikler sizce
Ne yaptin canum catlatma seviyesine gelmismi cuma gunu kontrolun vardi sanki

Kizlar yumurta kac mm olunca catlatma ignesi veriyorlar sizde kac mm olunca verildi.

Şimdi bende danışacağım doktora
Yok yok sizin için için emin olamadım aslında ben 😂 Progesteron verip vermeyeceğini sormuştum mesela ben doktoruma mutlaka tüm hastalarıma veriyorum demişti
Canım devlette tüp bebek için 2 aşılama istiyor ama aşılamalarınıda devlette yaptırabilirsin ben öyle yapıyorum ve 2000₺ ödedim ilaç hastane dahil yani özelde 20-30 bin vermeye gerek yok. Ayrıca devletteki tüp bebekte 50-60₺ bin bulabiliyor bu rakam özelde 1500-200 bin .
Canım senin yumutlarının büyümesinde bi sıkıntı yoktur belki o yüzden vermemiştir Buda iyi bişey bence doktoruna güveniyorsan devam edebilirsin . Herkesin süreci farklı yani bende iğne ilaç kullanmadan olsun isterdim.
Bunarada şuan kaçıncı gündesiniz belirtiniz var mı

Bu arada 1. Günde 3. Günde amh değişmez canım emin misin amh istediğine bunu doktoruna sor. Ayrıca 1. Ve 3. Gün büyüyen yumurtana baktır demiş olabilir mi

Ne yaptin canum catlatma seviyesine gelmismi cuma gunu kontrolun vardi sanki
16/17/19 mm sağda üç yumurta var çatlatma iğnesi vermedi klomen kullandin çatlar dedi cuma Pazar Sali gün aşırı ilişki önerdi Çarşamba da çatlamış mi die kontrole gitcem

Ben bugün onuncu gün biraz önce test yaptım direkt negatif çıktı

Aşılama gününü sayıyor musun ? Bir de uykudan uyandığın gibi yapman gerekiyor idrar testini beta hcg gün içersinde idrarda çıkmayabiliyor
Testi yeni almıştım yapıyım dedim 🫠 aşılama günü sayılmıyor canım normalde Salı yapacağım tekrar

Back
X