Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki 2 Aralık yanlış demişim sana canım3. De olmuştuk ya aşılama daha 9. Günü bugün 10 değil ondan dedimyapma yapma
![]()
Hakkında hayırlısı canım üzme kendini adet olmadıysan hala umut var14. Günde kan verdim
Yani canım bence bunu doktoruna sor birde özel de demiştin yazıl günah o kadar masraf yani sen bunu iyice sor doktorunaCatlatma ignesi normalde hep veriyorlar hatta yapiyosun 36 saat sonra gidiyosun tam zamanini ayarliyolar dollenme ihtimali en yuksek anı asilamayi yapiyorlar. Herkeste tedavi sekli farkli demekki.
12. Gün demişti canım bana doktorBenimki 2 Aralık yanlış demişim sana canım
Sen naptın benim bütün belirtiler gitti gibi ne zaman kan vereceksin bende kan vereyim canım12. Gün demişti canım bana doktor
Bende de çok belirti yok. Bir iki kere kramp girdi. Bir de sabh çok az süt rengi akıntı oldu o kadar. bugün hamile arkadaşıma sordum. O da bende hiç belirti yoktu kan tahlili verirken dedi. Çok belirti aramamaya çalışıyorum artık valla yoksa kafayı yicek insan düşünmektenSen naptın benim bütün belirtiler gitti gibi ne zaman kan vereceksin bende kan vereyim canım
Çok teşekkür ederimHakkında hayırlısı canım üzme kendini adet olmadıysan hala umut var
Haber ver bende aynı gün veririm canımBende de çok belirti yok. Bir iki kere kramp girdi. Bir de sabh çok az süt rengi akıntı oldu o kadar. bugün hamile arkadaşıma sordum. O da bende hiç belirti yoktu kan tahlili verirken dedi. Çok belirti aramamaya çalışıyorum artık valla yoksa kafayı yicek insan düşünmektenpazartesi ya da salı vericem canım. Sen
Amin amin canımÇok teşekkür ederimHepimizin için hakkımızda hayırlısı olsun isteyen herkes tez zamanda kavuşsun evladına İnşallah
![]()
Bence sen pazartesi kesin verebilirsin 13. Günün oluyorHaber ver bende aynı gün veririm canım
Benim 1-2 saattir çok kasık ağrım var canım yatıyorum şimdi ama adet Ağrısı gibi böyle olan var mı acaba napsam bilemedimBence sen pazartesi kesin verebilirsin 13. Günün oluyor
Baska bir kisiye cevap vermistim kuzumYani canım bence bunu doktoruna sor birde özel de demiştin yazıl günah o kadar masraf yani sen bunu iyice sor doktoruna
8-10 gunde geciyor ovitrelle etkisi 12. Gunde kan verebiliyorsun kuzumBenim 1-2 saattir çok kasık ağrım var canım yatıyorum şimdi ama adet Ağrısı gibi böyle olan var mı acaba napsam bilemedim
Biliyorum canım bana doktorum 14: gün dedi bakalım bende önümüzdeki hafta kan veririm8-10 gunde geciyor ovitrelle etkisi 12. Gunde kan verebiliyorsun kuzum