Sağlıkla kolaylıkla gelsin insAllahBenim kan sonucum çıktı90.4 beta hcg
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlıkla kolaylıkla gelsin insAllahBenim kan sonucum çıktı90.4 beta hcg
Çok teşekkürler inşallahSağlıkla kolaylıkla gelsin insAllahgözünüz aydın
Çok özür dilerim ben zannettim ki 13.000 TL diye okumuşum yani o zaman aşılama da denenebilir ya öyle düşünüyorum şu an çünkü yani 1300 TL için Aşıklama delenmemesi şu an daha mantıksız bu hani devlet hastaneleri biraz aşılama için şey pardon özel hastaneler biraz yüklü miktarda para istiyormuş ama üniversite veya devlet hastanelerinde denenebilir o zamanCanım bazen hapla büyütüyorlar bazen iğneyle büyütüyorlar ayrıca 13.000 TL vermedim 1300 TL verdim ben iğne olduğum için ama hap+ iğnesi verseydi daha uygunu tutardı. Ben eczaneyeye ödedim 1300₺ canım
çok özür dilerim
Aynen canım ben Ünv hastanesinde oldum hakkım vardı tedavime devam etmek amaçlı oldum inşallah olurÇok özür dilerim ben zannettim ki 13.000 TL diye okumuşum yani o zaman aşılama da denenebilir ya öyle düşünüyorum şu an çünkü yani 1300 TL için Aşıklama delenmemesi şu an daha mantıksız bu hani devlet hastaneleri biraz aşılama için şey pardon özel hastaneler biraz yüklü miktarda para istiyormuş ama üniversite veya devlet hastanelerinde denenebilir o zaman
En kısa zamanda bebeğiniz sizinle olur inşallah ben rahim filmi çekinmeden böyle bir şey tabii ki yapmam öncelikle rahim filmi önemli zaten rahim filminden sonra da 2.03 ay yani beklemek daha doğru oluyor diye biliyorum da bir an önce sanırım benim artık rahim çekinmem lazım zaman geçmedenAynen canım ben Ünv hastanesinde oldum hakkım vardı tedavime devam etmek amaçlı oldum inşallah olur
Amin canım cümlemizin kucağı dolar inşallahEn kısa zamanda bebeğiniz sizinle olur inşallah ben rahim filmi çekinmeden böyle bir şey tabii ki yapmam öncelikle rahim filmi önemli zaten rahim filminden sonra da 2.03 ay yani beklemek daha doğru oluyor diye biliyorum da bir an önce sanırım benim artık rahim çekinmem lazım zaman geçmeden
Canım illa iğne vermesi şart değil kendinden çatla biliyorsa bu daha güzel bir şey günlük bir veya 1:30 milim büyüyor bundan hesap et her insanda çatlama belirtisi olmayabilir ben sadece kasımdaki doluluktan anlıyordum kontrol içerdiği gün gidersin zaten orada sana söylerlerKizlar ya adetin 14.gunu ultasonda 19/17/16 lik folikuller vardı kendi çatlar dedi doktor catlatma iğnesi de vermedi 3 gün geçti ultrasona gireli sanki çatlamadi ya o zamanlaki yumrutalar kaç mm olmusturki şimdiye yumurta akı gibi akıntıyı ultrasona girdiğim gün eve gelince WC girince görmüştüm bende ultrasonla alakalı bişeydir die düşündüm acaba cuma çatladı mi ki 19 mmlik olan sonrasında yumurtlama belirtisi yaşamadım hiç carsamba çatladı mi die kontrole çağırdı bugün döngümun 17. Günü
Vermedim canım yine negatif doktorumla konuştum hiçbir belirtimde yok zaten verme bi kaç içinde adet olursun o zaman tekrar gel dediHanSam1329 csnım naptın verdin mi kan
Hayırlısı olsun canım en doğru zamanda gelecekVermedim canım yine negatif doktorumla konuştum hiçbir belirtimde yok zaten verme bi kaç içinde adet olursun o zaman tekrar gel dedi
Dua et canım sen tekrar kan verecek misinHayırlısı olsun canım en doğru zamanda gelecek![]()
Tabiki ederimDua et canım sen tekrar kan verecek misin
Allahım kucağına almayı nasip etsinTabiki ederimevet yarın vereceğim. Bugün idrar testi de yaptım bakalım idrara geçmiş mi diye. Orda da gördüm çift çizgiyi.
İnşallah canım hepimizeAllahım kucağına almayı nasip etsin![]()
Merhaba ben regli bitince ctesi tekrar gidicem . Aşılama tekrar olucak sanırım.. tükenmişlik var çok zor geliyor o ağrıları tekrar çekmek.Vermedim canım yine negatif doktorumla konuştum hiçbir belirtimde yok zaten verme bi kaç içinde adet olursun o zaman tekrar gel dedi
Canım günaydın. Pazartesi 90 olan beta hcg bugün 276 olmuş. Sabah kan verdim çıktı bile sonuçlarDua et canım sen tekrar kan verecek misin
Neden regl bitince çağırdılar beni de adet olduğun ilk gün çağırdılar canımMerhaba ben regli bitince ctesi tekrar gidicem . Aşılama tekrar olucak sanırım.. tükenmişlik var çok zor geliyor o ağrıları tekrar çekmek.
Maşallah canım günaydınCanım günaydın. Pazartesi 90 olan beta hcg bugün 276 olmuş. Sabah kan verdim çıktı bile sonuçlar![]()
Çok iyi yükselmiş 2 katından fazlaCanım günaydın. Pazartesi 90 olan beta hcg bugün 276 olmuş. Sabah kan verdim çıktı bile sonuçlar![]()