Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi hastanede olacaksınız süreci anlatır mısınız bende önümüzdeki ay başlıcam çok korkuyorum 2 kimyasal 2 kürtajım varİyi akşamlar hanımlarrr . Ben çarşamba aşılama olacağım inşallah bugün 23.00 da çatlatma iğnemi oldum inşallah benim gibi bekleyenler toplansın beraber destek olalım . 3 yıllık evliyim , Pcos var , 1 kimyasal var .
Özel hastane de olacağım ben geçen ay Gonalf ve çatlatma ile doğal yoldan denedik ama negatif sonuç aldı . Bu ay aşılama için adetin 2. Günü iğneye başladık 19 şubatta başladım iğneye 10 gün vuruldum 11. Gün bugün çatlatma vurdu çarşamba sabah aşılamaya gideceğiz eşimden sperm alıp yıkayıp en hızlı ve hareketli seçip aşılama yapacaklarmış . Bende hiç aşılama olmadım net bilmiyorum . Sizde sorun nedirHangi hastanede olacaksınız süreci anlatır mısınız bende önümüzdeki ay başlıcam çok korkuyorum 2 kimyasal 2 kürtajım var
Aşılamadan önce doğal yolla denemeyi doktor mu önerdi siz mi istediniz?Özel hastane de olacağım ben geçen ay Gonalf ve çatlatma ile doğal yoldan denedik ama negatif sonuç aldı . Bu ay aşılama için adetin 2. Günü iğneye başladık 19 şubatta başladım iğneye 10 gün vuruldum 11. Gün bugün çatlatma vurdu çarşamba sabah aşılamaya gideceğiz eşimden sperm alıp yıkayıp en hızlı ve hareketli seçip aşılama yapacaklarmış . Bende hiç aşılama olmadım net bilmiyorum . Sizde sorun nedir
Benim rahmim de kalp şeklindeymiş ameliyatını ettiği ay hamile kaldım ama o da sağlıksız gebelik çıktı kürtaj oldum 3 ay koruma verdi şimdi korunuyorum önünüzdeki ay tedavi planlıcaz dedi bekliyorum regl olunca gidicem önümüzdeki ayDoktorum öyle uygun gördü bende t rahim vardı bende ameliyat oldum Pcos var İnşalah cümlemizin
İyi akşamlar bende tam sizin gibiyim 1 kere kimyasal yaşadım bundan 2 ay önce sadece çatlatma yaptım tutmadı bu ay bende aşılama yapıcam bu akşam ilk iğnemi oldumİyi akşamlar hanımlarrr . Ben çarşamba aşılama olacağım inşallah bugün 23.00 da çatlatma iğnemi oldum inşallah benim gibi bekleyenler toplansın beraber destek olalım . 3 yıllık evliyim , Pcos var , 1 kimyasal var
Bende de pcos varİyi akşamlar bende tam sizin gibiyim 1 kere kimyasal yaşadım bundan 2 ay önce sadece çatlatma yaptım tutmadı bu ay bende aşılama yapıcam bu akşam ilk iğnemi oldum
Bende de pcos var
Canm sonuçlandımı seninkiAşılama oldum aşırı acıdı ya kasıldım baya nede oldu anlamadım ama iyi geçti enjekte ederken doktor sıkma kendini dedi bıraktım ama nasıl ağrıdı baya içeri doğru enjekte etti biraz beyaz akıntım geldi yapışkan hisli
Evet negatifCanm sonuçlandımı seninki
Yok valla kilo aldım zaten diyetisyene ve spora başladım ne test yapıyorum ne Ovulasyon hayırlısı olsun inşallah Pcos var bende iyi gelir kilo vermek İnşalahrabbim nasip etsin canm moralini bozma![]()
Bende de pcos varYok valla kilo aldım zaten diyetisyene ve spora başladım ne test yapıyorum ne Ovulasyon hayırlısı olsun inşallah Pcos var bende iyi gelir kilo vermek İnşalah
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canmYok valla kilo aldım zaten diyetisyene ve spora başladım ne test yapıyorum ne Ovulasyon hayırlısı olsun inşallah Pcos var bende iyi gelir kilo vermek İnşalah