• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Saymazsam aşılama gününü 9 sayarsam 10. Gündeyim çok erken yakaladım ben ya ama test yaptım dün silik çıktı ondan şüphelendim çatlatma iğnesini 25 şubatta yapmıştım iğne etkisi değildir galiba
Kuzum öncelikle hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin😍 o 7 yi yakalayan testin markasını aşırı merak ettim :))) bir test delisi olarak

bende haftaya ıkıncı asılamamı olucam çam sakurada heyecanla beklıyorum Rabbım emeklerımızı boşa çıkarmasın

Kuzum öncelikle hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin😍 o 7 yi yakalayan testin markasını aşırı merak ettim :))) bir test delisi olarak
Merhaba awox erken gebelik testini deneyebilirsiniz 5 gibi bir değeri bile yakalıyor

Merhaba canım aramıza hoşgeldin şöyleki net bir belirti yok herkeste farklı 14 gün olmadan kan verme ben verdim 10 günde çıkmadı ama gebelik testiyle takp edebilirsin gün gün yalancı pozitifliğin bitip negatife dönmesi gerek negatif görünce korkma çünkü negatiften tekrar pozitife dönecektir umarım tutar Rabbim mübarek günler adına ağır kaldırma normal günlük yaşantına ve ilişkiye gir aşılamadan sonra şuanlık bu kadar 🤷🤷
Koyulaşıyo mu sizce çatlatma iğnesi 9. Gün aşılama 7. gün

Eklentiler

• IMG_8577.webp
    IMG_8577.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 68
bende haftaya ıkıncı asılamamı olucam çam sakurada heyecanla beklıyorum Rabbım emeklerımızı boşa çıkarmasın
Bende bugün ordan geldim ebe benden sonuç lari aldı götürdü doktor muane etmeden aşılama dedi neden mesela 3 ay ilaç tedavisi başlatıyor ya bana direk aşılama verdi birde doktorunuz kim

Bende bugün ordan geldim ebe benden sonuç lari aldı götürdü doktor muane etmeden aşılama dedi neden mesela 3 ay ilaç tedavisi başlatıyor ya bana direk aşılama verdi birde doktorunuz kim

anlamadım aşılamamı dedi yoksa ilaç tedavisi mi ?

muzaffer zeki duman

yaşın küçük ise önce ilaç tedavisi ile başlıyor eğer sorun yoksa olmazsa aşılama yapıyor diye biliyorum

aşılamamı oldumk cumartesi kan vericem inşallh pozitif sonuçlar alırım

Evlilikte 1 yılınız doldu ve hiç gebelik elde edilmesiyse ve yaşınızla ilgili aşılama kararı vermiş olabilir

Benimde o doktor yaşım çok küçük evet ama direk aşılama dedi valla bende şaşırdım 😊şuanda korkuyorum vicdan azabı çekiyorum hani acaba cokmu acele oldu allahim gücüne gitmesin yıllarca bekleyen insan var korkuyorum bir yandan eşim de diyur aşılama olursa ilerdeki gebeliğin de aşılama olur belki yumurtaliklarin zarar görür bekleyelim diyur 😔ilk değil kürtaj oldum sonrası oluşmuyor

Aşılama dedi ben catlatma iğnesini bekliyorumdum ama Aşılama dedi Aşılama öncesi histeroskopi dedi siz oldonuzmu acaba nasıl bir şey kötü bir şey olmaz dime 4 mayısta histeroskopi daha sonuç derken haziran sonu bulur Aşılama o zamana kadar inş kendiliğinden olur gerek kalmaz
anlamadım aşılamamı dedi yoksa ilaç tedavisi mi ?

muzaffer zeki duman

yaşın küçük ise önce ilaç tedavisi ile başlıyor eğer sorun yoksa olmazsa aşılama yapıyor diye biliyorum

aşılamamı oldumk cumartesi kan vericem inşallh pozitif sonuçlar alırım

Aşılama dedi ben catlatma iğnesini bekliyorumdum ama Aşılama dedi Aşılama öncesi histeroskopi dedi siz oldonuzmu acaba nasıl bir şey kötü bir şey olmaz dime 4 mayısta histeroskopi daha sonuç derken haziran sonu bulur Aşılama o zamana kadar inş kendiliğinden olur gerek kalmaz
histeroskopi ameliyatı mı olacaksın sebeb ne ne problem var

yaşın kaç ? Bu arada

Ben de aşılanma oldum bana da direk aşılama tedavisi ile başlandı ilk aşılamadı da hamile kaldım belki şansı arttırmak için öyle demişlerdir

Back
X