• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

gecemavisiii31

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
1
Merhaba arkadaşlar aşılamada 6 günündeyim akıntık var beyaz ve adet olacakmış gibi sancım var adetime 5 gün var sizce neden böyle oldu kızlar acil dönün bana

Bunların olması çok normal aşılama sonrası canım yumurta çatladıkraj sonra vücut progeston hormonu salgılıyor onun etkileri hafif ateş basması üşüme yada hasta gibi hissetmede olailir bu dönemde.

Bunların olması çok normal aşılama sonrası canım yumurta çatladıkraj sonra vücut progeston hormonu salgılıyor onun etkileri hafif ateş basması üşüme yada hasta gibi hissetmede olailir bu dönemde.
IMG_0560.webp
Aşılamanın 6 günü yaptım dayanamadım kızlar ve erken gebelik testim böyle çıktı sizce var mı

Eki Görüntüle 3712588 Aşılamanın 6 günü yaptım dayanamadım kızlar ve erken gebelik testim böyle çıktı sizce var mı
Çatlatma iğnesiyle vücuda ortalama 150 hcg hormonu veriliyor hamilelik hormonu yani bu gördüğün onun kalıntısı 3-4 güne tamamen negatife döneceltir kontrol edebilirsin negatifren sonra pozitifse tekrar çizgi kızarmaya başlar.
Yada örneğin 3-4 gün sonra test yaptın tekrar bundan bariz bi koyu renk gördün ikinci çizgide oda pozitif sayılır erken döllenmiş olur 🥰

Çatlatma iğnesiyle vücuda ortalama 150 hcg hormonu veriliyor hamilelik hormonu yani bu gördüğün onun kalıntısı 3-4 güne tamamen negatife döneceltir kontrol edebilirsin negatifren sonra pozitifse tekrar çizgi kızarmaya başlar.
Yada örneğin 3-4 gün sonra test yaptın tekrar bundan bariz bi koyu renk gördün ikinci çizgide oda pozitif sayılır erken döllenmiş olur 🥰
Ay inş pozitiftir Allah isteyen herkese

Back
X