• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Kızlar bende letu overtille aşılama yaptım, aşılama sonrası atıncı günüm
Dubhaston kullanıyorum
Belimin ortasında ağrı yapıyor sanırım bu ilaç
Regl olacak gibi hissettiriyor bazen de
Durumlar bu şekilde
İnşallah olur
Bende aynı şekilde yim işte böyle adet ağrısı gibi belimin ta ortası ince belim ara ara kaşık ağrısı benimde bugun 7.gunum inşallah olur Rabbım isteyen herkese nasip eder inşallah içi sıra da bize

Ay inşallah ya 💐 amin amin çok dua ediyorum ben hepimize

Ya benim forumlarda gördüğüm ilaç 12. Gün etkisini yitiriyor daha öncesi yalancı pozitif ve negatif görülüyormuş ama 12.gündem itibaren daha doğru sonuçlarmış. Ben yine de 13.gün erken gebelik yapcam 14.gün kan vercem

Ya benim forumlarda gördüğüm ilaç 12. Gün etkisini yitiriyor daha öncesi yalancı pozitif ve negatif görülüyormuş ama 12.gündem itibaren daha doğru sonuçlarmış. Ben yine de 13.gün erken gebelik yapcam 14.gün kan vercem
Benim 12. Gün pazar a denk geliyor sabah ilk idrarla denicem 14 salı da hastaneye gideceğim inşallah pozitif görürüz

Ay inşallah ya 🎀

Doktor 14 gün sonra gel dedi yani ayın 17 sine denk geliyor sali gunu o gun de adetin başlangıç günü ama ben diyorum ki pazar günü yapım yani 12 gün oluyor
Merhaba, test yaptınız mi ? Inşhallah tutmuştur 🙏

Merhaba, test yaptınız mi ? Inşhallah tutmuştur 🙏
Evet erken gebelik testleri pozitif gösterdi ama dün kan verdim beta 1.8 çıktı malesef bugün de doktora geldim yeni plan için hayırlısı buymuş demekki

Back
X