Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok zor bir süreç değil, adetin 3 günü doktor muayeneden sonra yumurta büyütmek için ilaç yazıyor klomen gibi, sonra sizi kontrollere çağırıyor yetirince olgunlaşınca yumurta çatlatma iğnesi vuruyorsunuz ( aşılama kesinse ovitrella çatlatma iğnesi muadili yok diye biliyorum önceden alın çünkü bazen bu iğne Kara borsa oluyor), doktor tarif ediyor zaten, ondan sonrada eşinizden sperm alıp size enjekte ediliyor bunuda alttan muayene gibi düşünün acısı falan yok
Kontrollere çok sık mı çağırıyorlar nasıl oluyor öğleden sonra olma şansı vs var mı bilginiz var mıÇok zor bir süreç değil, adetin 3 günü doktor muayeneden sonra yumurta büyütmek için ilaç yazıyor klomen gibi, sonra sizi kontrollere çağırıyor yetirince olgunlaşınca yumurta çatlatma iğnesi vuruyorsunuz ( aşılama kesinse ovitrella çatlatma iğnesi muadili yok diye biliyorum önceden alın çünkü bazen bu iğne Kara borsa oluyor), doktor tarif ediyor zaten, ondan sonrada eşinizden sperm alıp size enjekte ediliyor bunuda alttan muayene gibi düşünün acısı falan yok
İlaca başladıktan 5 gün sonra çağırıyorlar ilk, öğleden sonra veya önce fark etmez çünkü sadece ultrasonla yumurta boyunuza bakıyor ona göre yada devam ediyorsunuz ilaca yada çatlatma ya geçiyorsunuzKontrollere çok sık mı çağırıyorlar nasıl oluyor öğleden sonra olma şansı vs var mı bilginiz var mı![]()
Ya bana sabah 8 de burda ol falan dediler çalışıyorum öğleden sonra müsaitim ancak ve sürekli çağırırlarsa nasıl izin alacağım diye düşünüyordum öyleyse öğleden sonra gideyim teşekkür ederimİlaca başladıktan 5 gün sonra çağırıyorlar ilk, öğleden sonra veya önce fark etmez çünkü sadece ultrasonla yumurta boyunuza bakıyor ona göre yada devam ediyorsunuz ilaca yada çatlatma ya geçiyorsunuz
Bu arada devlet hastanesinden bahsediyorsunuz değil miİlaca başladıktan 5 gün sonra çağırıyorlar ilk, öğleden sonra veya önce fark etmez çünkü sadece ultrasonla yumurta boyunuza bakıyor ona göre yada devam ediyorsunuz ilaca yada çatlatma ya geçiyorsunuz
İlk randevuya erken gidin tahlik falan istenecektir açlık gereklir, ama sonrasında gerek yok doktorada söylersiniz zatenYa
Ya bana sabah 8 de burda ol falan dediler çalışıyorum öğleden sonra müsaitim ancak ve sürekli çağırırlarsa nasıl izin alacağım diye düşünüyordum öyleyse öğleden sonra gideyim teşekkür ederim![]()
Tamamdır teşekkür ederimİlk randevuya erken gidin tahlik falan istenecektir açlık gereklir, ama sonrasında gerek yok doktorada söylersiniz zaten
Ben bugün adet oldum diye yarın sabaha randevu verdiler sabah eşimle mı gitmem gerekiyor veya eşim ne zaman gidip test veriyor bilgisi olan yardımcı olabilir miÇok zor bir süreç değil, adetin 3 günü doktor muayeneden sonra yumurta büyütmek için ilaç yazıyor klomen gibi, sonra sizi kontrollere çağırıyor yetirince olgunlaşınca yumurta çatlatma iğnesi vuruyorsunuz ( aşılama kesinse ovitrella çatlatma iğnesi muadili yok diye biliyorum önceden alın çünkü bazen bu iğne Kara borsa oluyor), doktor tarif ediyor zaten, ondan sonrada eşinizden sperm alıp size enjekte ediliyor bunuda alttan muayene gibi düşünün acısı falan yok
Eşinizden aşılama günü alıyor sperm ondan öncesinde isterseniz gidersiniz ama eşinize yapılacak bir test falan yokBen bugün adet oldum diye yarın sabaha randevu verdiler sabah eşimle mı gitmem gerekiyor veya eşim ne zaman gidip test veriyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Anladım teşekkür ederimEşinizden aşılama günü alıyor sperm ondan öncesinde isterseniz gidersiniz ama eşinize yapılacak bir test falan yok
Genelde hep sabah cagriyorlar kan testi gibi seyler istenirse diyeKontrollere çok sık mı çağırıyorlar nasıl oluyor öğleden sonra olma şansı vs var mı bilginiz var mı![]()
Eşiniz aşılama yapılacağı gün geliyor benim gittiğim hastanede sperm yıkama için esimede randevu oluşturuldu sabahtan gittik yıkama işlemi yapıldıktan sonra size şu saate kadar su için sıkışık idrarla gelin dediler daha sonrasında vajinal muayene gibi aşılama yapıldıBen bugün adet oldum diye yarın sabaha randevu verdiler sabah eşimle mı gitmem gerekiyor veya eşim ne zaman gidip test veriyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi