• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Ne yaptınız sonucu merak ettim 🥰
Yazacaktım uyumaktan yazamadimm ağırlık vardı 😄😄😄üstümde yumurtalar sagdaki çok gelişmiş 10 tane soldakiler pek yoktu 3.4 dedi 3 gün daha göbekten iğne vurdu dedi cuma catlatma iğnesi verdi canimm cumartesi aşılama dedi iyimi yumurtalar anlamıyorum hiç böylemi ilerliyoruz 😍😍

Yazacaktım uyumaktan yazamadimm ağırlık vardı 😄😄😄üstümde yumurtalar sagdaki çok gelişmiş 10 tane soldakiler pek yoktu 3.4 dedi 3 gün daha göbekten iğne vurdu dedi cuma catlatma iğnesi verdi canimm cumartesi aşılama dedi iyimi yumurtalar anlamıyorum
10 boyutu Ozaman 😁hadi hayırlısı olsun inşallah sevindim ☺️

Merhaba bu hafta aşılama olacaktım ama yumurta sayısı 5 olduğu için iptal edildi, aynısını yaşayan yada bu şekilde devam eden var mı ?
İlişki yasağı ve 2 aya tekrar aşılama önerdiler . 8 gündür iğne vuruyorum ve dozu fazla söyledikleri için sürecim iptal edildi. Yumurtalar olgun ama çoğul gebelik riski varmış.
Merhaba bend efemara kullandım 10. Gün bugün kontrole gittim ama yeterince bğyümedi herhalde napcam bilmiyorum arayacaz diyip gönderdiler 🥲

45 gün sonra tekrar devlete gideceksin dimi canimm adetin 3 günü aynı şekilde seni çağırdı dimii

Merhaba bend efemara kullandım 10. Gün bugün kontrole gittim ama yeterince bğyümedi herhalde napcam bilmiyorum arayacaz diyip gönderdiler
İlaç gibi mi sizinki tam bilemiyorum ama büyümemesi de tedaviyi erteleyebilir aramalarını bekleyeceksin mecbur inşallah hayırlı haber alırsın ☺️ belki iğne gibiyse dozunu arttırırlar.

Takviyelerin varmi canım kullandigin
Evet 45 yani ikinci reglde başlayacağız tedaviye, vücut iğneyi anca temizliyormuş . Hatta ilk reglden sonra etkisi devam ettiği için yumurtalar yine büyüyebilir dediler hamilelik şansım olabilirmiş 2. regl sonrasi etkisi kalmıyormuş . Folik asit kullanıyorum aklıma geldikçe 🤣 omega 3 ve D vitamini bunlarıda hep unutuyorum vardiyalı çalışıyorum 🤣

Evet 45 yani ikinci reglde başlayacağız tedaviye, vücut iğneyi anca temizliyormuş . Hatta ilk reglden sonra etkisi devam ettiği için yumurtalar yine büyüyebilir dediler hamilelik şansım olabilirmiş 2. regl sonrasi etkisi kalmıyormuş . Folik asit kullanıyorum aklıma geldikçe 🤣 omega 3 ve D vitamini bunlarıda hep unutuyorum vardiyalı çalışıyorum 🤣
Bende calistim Vardiyalı kötü ya unutuyor insan cebine alman lazimm ancak hayırlısı bakalım neler olcak 2.kendin kalirsin hiç belli olmaz canimm 😇😇😇😇

3 ve üzeri iptal ediliyor ara kontrollerde farketmedi mi doktorun dozu neden bu kadar fazla vermiş? Bence bidaha hiç deneme derim aşılamanın doğal yoldan bir farkı yok zaman ve para kaybı
Benim 1 yumurtam gelişti bu normal mi tutma şansı var mı

Back
X