Aşılama

gzmsrbg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Kızlar selam ben pcos (pmos)luyum Ocak ayında aşılama yaptırdım fakat tutmadı doktorum sadece klomen ve dekort kullandirmisti herhangi bir çatlatma iğnesi vs vermedi. Simdi bu ay tekrar gideceğim ama adam çatlatma iğnesine karsiymis doktor değişikliği mi yapsam çok kararsizim

Kızlar selam ben pcos (pmos)luyum Ocak ayında aşılama yaptırdım fakat tutmadı doktorum sadece klomen ve dekort kullandirmisti herhangi bir çatlatma iğnesi vs vermedi. Simdi bu ay tekrar gideceğim ama adam çatlatma iğnesine karsiymis doktor değişikliği mi yapsam çok kararsizim
Valla canım öncelikle hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda kucagina alirsin bende perşembe gunu oldum pcos (pmos)luyum hemde doktorum tam bir pmossun dedi benim bir normal gebeligimde olmuşdu yani desteksiz ama gelisimi ve kalbi durdugu icin kurtaj oldum sonra bir sene kadar olmadi bu ayin 20 de asilama oldum ondan once gonal-f 900 75 ile basladim yaninda klomen gibi bir ilac verdi kuruyla degil 10 adetini aldigim icin ismini unuttum 10 adet icip gonal f ye devam ettim ilk aşilamam bu arada buyumedigini soyledi dozuda yukseltmeye korktu en son yükselti 100 sonraki konturolde sağda bir adet var bekletmeyelim seni daha fazla diyip çatlatma iğnesi verdi salı günü gece vurdum cuma işleme girdim acisizdi aman aman bir aci yoktu yani bir o actirirken rahim agzini o birazxik ne sordum ne anlatiyo demeyin fikir olur diye dedim doktorum umitsiz tup bebege gecirmek istiyor. Senin icinde sunu diyim duydum bir kactane kendiliginden. Catliyor diye buyume suresini uzatalar sadece iliski oneriyor evde bazisida islemide yapabiliyor neye gore bilemem benim surecim boyle ama adet gecikmesi yasayan bir pmossan vurmasi lazim cunku bizim duzensiz oldugu icin ve cok yumurta urettigimizden catlama gerceklesmiyor yada gecikebiliyor iyice arastir vende burdan internetten gittigimde hastanedekilerden sordum soruşturdum allahim en kisa zamanda kucagimizi doldursun 3 gunum aşılamadan sonra ki

Back
X