Aşılama aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kumru_41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2010
3
0
36
Kocaeli
slm arkadaşlr ben yeniyim ve dün aşılama için tedaviye başladımmm çok heyecanlıyımm ve sizinde görüşlerinizi almak istiyorum

bende 24 eylülde başladım cuma günü. bu ikinci aşılamam olacak. gonal f kullanıyorum 150ml. benim 2. olduğu için çok heyecenlı değilim.zaten aşılamadan sonrası daha heyecanlı oluyo.. inşallah Allah ım emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah güzel haberler alırız sonucunda..............

yarın ilk kontrolüme gidiyorum inşallah herşey yolundadır kızlarr...

ben bugün doktora gittim ilaçlara başladık puregon başladı doktorum 100lük 6 gün kullanıp tekrar gidicem bakalım kaç yumurtam oluşacak.

ben bugün doktora gittim ilaçlara başladık puregon başladı doktorum 100lük 6 gün kullanıp tekrar gidicem bakalım kaç yumurtam oluşacak.

hayırlısı olur inşallah.. bende gonal f başladım 150ml yarın görcem bakalım yumoşları..

evet canım aynen öyle göbekten.ilkini bugün oldum ama baya yaktı bu ya.iğne yayılırken çok yakıyo.kendim vurucam zaten hergün akşam.seninde yakında olur ozaman aşılaman.

evet canım aynen öyle göbekten.ilkini bugün oldum ama baya yaktı bu ya.iğne yayılırken çok yakıyo.kendim vurucam zaten hergün akşam.seninde yakında olur ozaman aşılaman.

sanırım haftaya olur aşılamam. benim iğnem yakmıyo ama insanın kendine iğne batırması gıcık bişey zor oluyo valla. ben sabahları yapıyorum dr. um sabah 10 11 gibi yap demişti
bakalım inşallah herşey yolunda gider bide kist oluşur falan bu ayda boşa gider diye ödüm kopuyoeyvahedigeldismile

naptın canım gittinmi doktora kaç yumoşun olmuş?inşallah kist olmaz bende en çok ondan korkuyorum.banada iğneyi akşam yap dediler.

naptın canım gittinmi doktora kaç yumoşun olmuş?inşallah kist olmaz bende en çok ondan korkuyorum.banada iğneyi akşam yap dediler.

mrb canım. gittim sağda 13 ve 12 mm var soldada 2 tane 12 mm var. cuma yine gidicem p.tesi falan olur heralde aşılamam.inşallah sorunsuz yapılır şu aşılama nedense bu sefer hepbi terslikle karşılaşıyorum dr. um yurtdışına çıkmış başka bi dr. baktı bilmiyorum aşılamamı kim yapar hayırlısı olsun inşallah hepimiz için?

canım ii çok sevindim inşallah bi sorun çıkmadan yapılır aşılaman.seninde 6 tane iğneyle 4 tanemi yumurtan oluştu şimdi?2-3 güne tam kıvamına gelir ozaman o yumurtalar.hadi hayırlısı bakalım.

canım ii çok sevindim inşallah bi sorun çıkmadan yapılır aşılaman.seninde 6 tane iğneyle 4 tanemi yumurtan oluştu şimdi?2-3 güne tam kıvamına gelir ozaman o yumurtalar.hadi hayırlısı bakalım.

evet 6 günde 4 yumurta yarın yeniden gidicem inşallah hayırlısıyla sorunsuz yapılır aşılamam. gerçi başından beri hep ufak tefek terslikler çıktı hayırdır inşallah diyorum artık yarın aşılama günüm de belli olur artık.. Allah ım hayırlısıyla güzel sonuçlar almayı nasip etsin hepimize...işlerimiz rast gitsin inşallah..

merhaba arkadaşlar bende yarın gidiyorum dr a kontrole
kistim falan yoksa perşembe yada cuma aşılama yaparız demişti drum
işallah peşpeşe veririz burda hamiş haberlerimizi

kızlar hepinizin aşılamaları hayırlı olur insaallah.Allahım çok bekletmeden bir vesile kılsında hepimiz hamile kalalım.insaallah

biozard avcı 82 nasılsınız arkadaşlar
aşılamalarınız ne zaman avcı 82 bugün aşılama oldun sanırım hayırlısı olsun canım
duaların kabul olsun işallah

aşılamalarınız ne zaman avcı 82 bugün aşılama oldun sanırım hayırlısı olsun canım

çok saol canım.. evet bugün 13:00 da yapıldı aşılamam.. inşallah tutar.. sizlerde dualarınızı eksik etmeyin..Allah'ım isteyen herkese nasip etsin anneliği inşallah..

canım bende bugün doktora gittim 4 tane yumurtam var çarşamba tekrar gidicem bakalım hayırlısı benim aşılamada haftasonu olur herhalde bi aksilik çıkmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…