Z zehocan Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Mart 2010 3 0 86 Ankara 27 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi zehocan #1 arkadaşlar ben uzun zamandır takip ediyorum pko hastasıyım ve çocuk düşünüyoruz ama nasip olmadı ilk aşılama yaptırdım oda tutmadı bu konuda desteklerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum allah her isteyene hayırlı evlatlar nasip etsn.:93::93::93:
arkadaşlar ben uzun zamandır takip ediyorum pko hastasıyım ve çocuk düşünüyoruz ama nasip olmadı ilk aşılama yaptırdım oda tutmadı bu konuda desteklerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum allah her isteyene hayırlı evlatlar nasip etsn.:93::93::93:
ecrinsamet Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Mayıs 2011 385 0 0 İstanbul 27 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi zehocan #2 cnm sabret ak bende pkosluyum ama cok şükür geliyo inş bebişim seninde gelir hiç takma kafana
nihanca umutlarım tükendi... Kayıtlı Üye 15 Ocak 2011 2.378 0 66 İzmir 27 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi zehocan #3 canım bende pko dum hamile kalabilmiştim ama melesef dış gebelik oldum senin de olur üzülme tatlım
nihanca umutlarım tükendi... Kayıtlı Üye 15 Ocak 2011 2.378 0 66 İzmir 27 Haziran 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi zehocan #4 ecrinsamet .!.: cnm sabret ak bende pkosluyum ama cok şükür geliyo inş bebişim seninde gelir hiç takma kafana Genişletmek için tıkla... canım rabbim bebeğini sana bağışlasın bizlere de nasip etsin inşşşşş peki herhangi bi tedavi gördünmü tatlım :26::26::26:
ecrinsamet .!.: cnm sabret ak bende pkosluyum ama cok şükür geliyo inş bebişim seninde gelir hiç takma kafana Genişletmek için tıkla... canım rabbim bebeğini sana bağışlasın bizlere de nasip etsin inşşşşş peki herhangi bi tedavi gördünmü tatlım :26::26::26: