Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım bilddiğim kaarıyla eşinden spermler alınıp yıkama yapılıyor yani iyi kaliteli spermler ayrıştırılıyor. sonra o ayrıştırılan spermler sana enjekte ediliyor. tabi öncesine sana yumurtlama için iğne yapılıp yumurta oluşturuluyıor 36 saat öncede bu yumurta için çatlama iğnesi yapılıyor
canım bilddiğim kaarıyla eşinden spermler alınıp yıkama yapılıyor yani iyi kaliteli spermler ayrıştırılıyor. sonra o ayrıştırılan spermler sana enjekte ediliyor. tabi öncesine sana yumurtlama için iğne yapılıp yumurta oluşturuluyıor 36 saat öncede bu yumurta için çatlama iğnesi yapılıyor
canım benm ilşki sırasındada canım yanar düzene girmeedi pek. sanırım o yğüzden benm canım inanılmaz acıdı çıktığıumda eşim ne oldu yüzün bembeyaz olmuş dedi. inanılmaz canım yandı benim. ama hiç yanmayan da çok fazla bu rahmişnb durumuyla alakalı benm vajinam dar sanırım ben ondan sıkıntı yaşadım ama 10 dakika dayanılmayacak gibi de değil. 10 da btiyor aklından kurutuluyorsun
kızlar merhabalar 18 aralıktan itibaren fostimon 25 kullanıyorum cuma kontrole gittiğimde halen yumurtan 10 ml p.tesiy büyümezse aşılamayı iptal edicez dedi bu nedemek şimdi ne yani ben onca zamanı acıyı kontrelleri ilaçları boşunamı aldım ....büyümediyse ve aşılama yapılmadan iptal olacaksa ben 2. aşılamayımı olucam yoksa 1.aşılama sayılıp devlet ten sayılmadığı için laçları ücretlimi alıcam???? ve yarın kontroüm var nasıl büyütsem şu yumurtaları bilemedim: ne olur yardım edin :::((