Aşılama aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sbilal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2014
2
0
1
34
merhaba arkadaslar 3 yıllık evliyim 2 defa düşük yaptım son düşügümün üstünden 1.5 yıl gecti bi dha hamile kalamadım kanımda pıhtılaşma var coraspirin kullanıyorum ayrıca 3 ay folükül takıibi yaptrdm yumurtam oluyor catlıyor ama hamile kalamıyorum 4 yumurtam vardı gecen ay yine olmadı rahim filmi çekildim bütün tahlilleri yaptm eşimdede sorun yok ekim ayında aşılama yaptrcm ama korkuyorum sonuç alamıycam diye psikolojim bozuldu ıyıce

merhaba arkadaslar 3 yıllık evliyim 2 defa düşük yaptım son düşügümün üstünden 1.5 yıl gecti bi dha hamile kalamadım kanımda pıhtılaşma var coraspirin kullanıyorum ayrıca 3 ay folükül takıibi yaptrdm yumurtam oluyor catlıyor ama hamile kalamıyorum 4 yumurtam vardı gecen ay yine olmadı rahim filmi çekildim bütün tahlilleri yaptm eşimdede sorun yok ekim ayında aşılama yaptrcm ama korkuyorum sonuç alamıycam diye psikolojim bozuldu ıyıce

canım ben yeni genetik test yaptırdım bende kan pıhtılaşmasına yatkınlık çıktı.bu rahatsızlıktan dolayı dusuklerimiz oluyomus..bu rahatsızlıgını bilip dk ona gore hamile kaldıktan sonra sana tedavi uygulaması lazım aşılamaya başlamayya karar vermek bile güzel ben hala korkanlardanım ya gene tutmazsa

bende bu ay aşılama yaptırıcam ilk defa ve çok korkuyorum :)

bende bu ay aşılama yaptırıcam ilk defa ve çok korkuyorum :)
Korkma hiç.çok basit bir işlem.duyacağın ağrı sadece 3 dk.oda cırcır olmuşsun gibi..rahatla..bebiş için 3 dakikalık çok az ağrı çekilmez mi?

Korkma hiç.çok basit bir işlem.duyacağın ağrı sadece 3 dk.oda cırcır olmuşsun gibi..rahatla..bebiş için 3 dakikalık çok az ağrı çekilmez mi?
çekilir çekilmesinede ben herşeyine de razıyım ama ne biliyim o çatala yatmak bilmem ne :D biri de dedi yumurtayı dışarı çıkarıyormuş iğneyi yumurtaya yapıyomuş tekrardan tüplere salıyorlar mış bilmem ne saçma sapan şeyler kafam allak bullak :(

çekilir çekilmesinede ben herşeyine de razıyım ama ne biliyim o çatala yatmak bilmem ne :D biri de dedi yumurtayı dışarı çıkarıyormuş iğneyi yumurtaya yapıyomuş tekrardan tüplere salıyorlar mış bilmem ne saçma sapan şeyler kafam allak bullak :KK43:
kim demişse saçmalamış.hiç alakası yok.çatal ürkütüyor evet ama hiç anlattığı gibi değil.hiçbişeyin dışarı çıkarıldığı yok .

diorum ya kulaktan duyma laftar 20 dk sonra doktoruma gidicem bakalım neler söylicek :)

1.5 yıldır bebek için testler analizler koşturuyoruz çok uzun bir süreç olmasada yıprandık. Eşimin semen analizinde morfolojik bozukluğu olduğunu öğrendik..benim kan testi sonuçlarımın ise iç açıcı yanı yok. Kan pıhtılaşmam önemli seviyede hamile kalırsam düşükle ölümle yada gelişim geriliği olacağını öğrendim...iğne ilaç ile tedavisi mümkündür dedi doktorum dokuz ay hamilelik boyunca risk altında olucam..Ayrıca vücudum antikor üretip spermin yumurtaya ulaşmasını engelliyormuş...ne ararsanız mevcutmus bizde..yorgun ve Üzgünüm. Aralık sonunda aşılamaya karar verdik dua edinn lütfen

Geçen ay rahim filmi çektirdim. Çok feci ağrılı oldu. İlaçtan kaynaklı ağrı değildi ilacı enjekte etmeden rahime yerleştirilen maddeden kaynaklı idi ağrım. İlaç veriliyorken hiç ağrım olmadı. Çok şükür tuplerim açık çıktı. Bugün, hastalığımın ikinci günü yarin itibari ile karnimdan iğne yapmaya başlıcam aşılama için başlıyoruz hadi hayırlısı ilk aşılama olucak dualarinizi bekliyorum

Bugün aşılama yapıldı...Doğumhaneye sadece doğum için gireceğimi düşünürdüm..Girdiğimde bi bayan doğum yapmıştı hemşirenin elinde baş aşağı duran bi bebek ağlıyordu bende diğer bölümde bekliyordum çok zor bi sınav Allah im yardim etsin benim gibilere...
Aşılama 15 gün sonra belli olacak dua edinnnn lütfen

Bugün aşılama yapıldı...Doğumhaneye sadece doğum için gireceğimi düşünürdüm..Girdiğimde bi bayan doğum yapmıştı hemşirenin elinde baş aşağı duran bi bebek ağlıyordu bende diğer bölümde bekliyordum çok zor bi sınav Allah im yardim etsin benim gibilere...
Aşılama 15 gün sonra belli olacak dua edinnnn lütfen
İnşallah aşılamanız tutar.. Allah sağlık versin güç versin.. Hayırlısıyla sağlıklı bebişler versin :KK68:

Merhaba,
Sanırım hamilesiniz. Aşılama ile mi oldu? Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallah :KK68:
amin inşallah rabbim sizede ve isteyen herkesede nasip etsin.. evet bende aşılama ile kaldım hamile..

kızlar merhabalar 18 aralıktan itibaren fostimon 25 kullanıyorum cuma kontrole gittiğimde halen yumurtan 10 ml p.tesiy büyümezse aşılamayı iptal edicez dedi:( bu nedemek şimdi ne yani ben onca zamanı acıyı kontrelleri ilaçları boşunamı aldım ....büyümediyse ve aşılama yapılmadan iptal olacaksa ben 2. aşılamayımı olucam yoksa 1.aşılama sayılıp devlet ten sayılmadığı için laçları ücretlimi alıcam???? ve yarın kontroüm var nasıl büyütsem şu yumurtaları bilemedim: ne olur yardım edin ::::(((

Bugün aşılamamın 15. Günü b hcg testi yaptirdim deger 0.1 malesef hamile degilim ağlamak istiyorum bağıra bağıra ama aglayamiyorum. Birisi boğazımi sıkıyor sanki düğüm düğüm...Allah ım mutlaka bi Hayır vardır biliyorum ama uzulmemek galiba elimde değil...Senden gelen herseye şükürler olsun

:( her şerde vardır bir hayır diyiyoruz ama her ay kırmızıları görünce kahroluyoruz bu insani bir duygu..üzülme desesmde üzüleceksin biliyorum ne diyeyim hayırlısı olsun....zor ...:(

Back
X