Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben sivastan katılıyorum aşılama yaptırmayı düşünüyorum da acaba içinizden sivasta olupta akıl danışabileceğim biri var mı kime gideyim kim daha uzman bayan doktorlar arasında
film korkulacak birşey değil. benim vücut direncim çok düşük ve o yüzden acıyı fazla hissediyorum. anestezi istedim doktorum gerek yok dedi. film çekilmeden bir ağrı kesici veriyorlar. ağrı ve acı olmuyor film çekilir çekilmez ayağa kalktım. rahat ol ben kendimi çok kasmıştım, hatta ufak bir sinir krizi bile geçirdim ama gereksiz bir korkuymuş.
kızlar merhabalar 18 aralıktan itibaren fostimon 25 kullanıyorum cuma kontrole gittiğimde halen yumurtan 10 ml p.tesiy büyümezse aşılamayı iptal edicez dedi bu nedemek şimdi ne yani ben onca zamanı acıyı kontrelleri ilaçları boşunamı aldım ....büyümediyse ve aşılama yapılmadan iptal olacaksa ben 2. aşılamayımı olucam yoksa 1.aşılama sayılıp devlet ten sayılmadığı için laçları ücretlimi alıcam???? ve yarın kontroüm var nasıl büyütsem şu yumurtaları bilemedim: ne olur yardım edin :::((