Oto koltuğunda nasıl zapt ediyorsunuz çocuklarınızı?

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.901
1.524
63
Kızlar size bir soru sormak istiyorum.

Benim kızım 14 aylık asla oto koltuğunda oturmak istemiyor. Uzun yola çıkmak zorunda kaldık mahvoldum sürekli ağlıyor al beni diye, en kötü meme diyor kendini kaydırmaya çalışıyor. Ne oyuncak kar ediyor ne başka bir şey çıkamıyorum işin içinden sizlerde durum nasıl?

Benim oğlum da böyleydi ama bir süre kararlı olunca çocuk alışıyor mecbur . Sakın almayın alıştırın yoksa baş edemezsiniz

Ben ağlamasını görmezden gelmiştim. Aa dışarda neler varmış bak beyaz araba falan diyordum o ağlarken. Bu senin güvenliğin için gerekli senin orda durman lazım diyordum koyarken. Müzik yardımcı oldu bize baya. Neşet Ertaş açınca susup yolu izliyordu. Bir sürü bebek şarkısından sonra neşet ertaşı nasıl bulduk hatırlamıyorum ama 😂 yanlış yapmış olabilirim ama ağlamasına müsade ettim. Krize girecek kadar ağladığı oldu ben de kafamı çevirip ağladım ama elini tutup kızım lütfen bak bu güvenli olan deyip bekledim sürekli. Kızım bebekken hep uyurdu sonra büyüdü bu krizler 11 ay civarında başladı. Şu an 15 aylık gibi ve binince kemerini takmaya çalışıyor hemen.

Oto koltuğunda alışsın dursun diye ekran da açmayın yoksa çocuk onu alışkanlık edinir sürekli böyle ister . Oğluma asla açmadım alışkanlık yok bu yüzden 9 saatlik yolu ekransız hiç Birşey olmadan gider olduk şuan 5.5 yaşında durum iyi

Back
X