asilama

HAVVA3164

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
74
25
18
Merhaba arkadaşlar aşılamak 17 şubatta oldi simdi heyecanlı bi bekleyiş var. Sağ kasığında dün akşamdan buyana innceden bir sizi Var. Bu neye işarettir acaba.

Merhaba benimde 11 subatta oldu asilama .. hakkimizda hayirlisi olsun .. bende asilama yaptirip pozitif sonuc alan arkadaslardan yasadiklari belirtileri ogrenmek icin buralarda arastirmadayim :)

Cnm hayırlısıyla guzel haberler alicagiz Insallah. Senin bugünlerde belli olması gerekiyordur dimi. Sonuctan bilgil ver olurmu.
Bu arada sende nasil belirtiler var

Insallah canim .. benim sadece goguslerim de sislik ve aci var o da adet belirtisi mi gebelik belirtisimi ayiramiyorum canim pek umudum yok ama rabbim kucagimiza almamizi nasip eder insallah hayirlisiyla .. ben adet gunumu bekleyecegim canim negatif sonuclari ala ala psikolojim bozuldu .. 27 sin de adet oluyorum ..

Benimde göğüs uçların agriyordu ve şimdide bel ağrısı ve göğüs sisligi oldu. Ama şunu söylemeliyim adet dönemlerimde benim gogusumde hassasiyet ve şişlik olmuyordu . Bilmiyorum kötü de düşünmek istemiyorum ama iyide düşünüp hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Analiyacagin cok heyecanlıyım. Sen hiç test yapmadinmi evde.. cunku senin üzerinden 12 gün gecmis.

Baska bi postta okudum ilac etkisiyle evdeki testte olmasada pozitif cikarmis ne ilaci anlamadim ama o yuzden yapmadim canim .. bir de gecen ay bende butun belirtiler vardi uyku hali sık idrara cikma kasik agrisi gibi gibi seyler ama negatif .. yani kendini dinlememen gerekiyor .. mesela burda biri yaziyo ben gebeyim belirtilerim sık idrara cikmak ve uyku hali psikolojik olarak kendimizi dinledigimiz icin o belirtiyi yasiyoruz ..

Bi yerde daha sunu okumustum .. gebelik belirtileri net olarak 3. Hafta baslarmis yani adet gectikten sonra .. gerci herkes ayri birsey diyor ya okuya okuya allak bullak olduk :) Allah gonlune gore versin canim tez zaman da biz de tadariz o duyguyu insallah hayirlisiyla ..

Ben bir kac aydır hep yaşıyorum o belirtileri ve sonra cok Uzuyorum ama bu sefer onlari yasamiyacagim fırsat vermiyecegim aklımın kalbime yaptığı oyuna . Umarim hersey guzel olur.

Biz hic korunmadik bu 3. Senemiz .. 1 sene sonra doktora gittim hicbirsey yok .. 2. Sene esimle beraber gittim bu sefer doktor bana polikistik var dedi ama benim yumurtam olusuyor catliyor ve saglikli fakat gebelik gerceklesmiyor.. hersey normal oldugu icin polikistik.sebep degildir dedi esimin degerleri normalmis .. polikistik hastalarda adet duzenligi olur ve bazen hic adet goremezlermis benim aksine gunu gunune olur adetim o yuzden sansliyim .. klomenle denedik ilk once 4 ay... sonra ben ara verdim cok sklmistim cunku .. subat 11 de ise ilk asilamam oldu bekliyoruz :)

Bende hiç bir. Degisiklik yok tatlim. Önce değişiklik sende olucak Insallah guzel haberlerini alicaz.
Sana bisey soracağım benim doktorum asilamadan sonra crinone adında bi Ilac kullanmami. Ve gün aşırı iliski önerdi. Sendende oyle bisey istedilermi

Bana ilac vermedi ama asilamanin oldugu gun ve sonraki 3 gun icin iliski vermisti .. ben nedense bugun kendimi hamile hissediyorum :) gogus uclarim cok hassas bugun ve bunu ilk defa yasiyorum umarim yine psikolojik birsey degildir .. kasik ve karin alti agrim var ve ara ara bel agrisi oluyor ..

Sizin bir sorun var miydi sen de ya da esinde yoksa sebepsiz mi .. ilac genelde progeston mu progestoron mu ne oyle bi ilac var dusuk olmasini engelledigi icin onu veriyodu doktor bu sefer vermedi ..

Bende kucuk bi kist var tatlim esimdede ileri hareketlilik az . Bilmiyprumki niye verdi o ilacı. İlacın ne Icin. Olduğunu okudumda hamileliğin ilk aylarında veriyorlarmib düşük önleyici sanirim. Insallah olur gelir sana bebis sana da banada. Bende göğüs hassasiyeti bir kac gündür var kaşık ağrılarım ara arda olsa vardi.asilamadan sonra yatıp dinlendinmi cnm sen bi kacgun

Asilamam aksam olmustu zaten eve geldim yattim ertesi gun ise geldim .. zaten dinlenmem gerektigini soylemedi doktorum .. insallah canim hayirlisiyla birbirimize guzel haberler veririz .. benim 7. Gun baslamisti gogus agrim ama hafifti simdi daha siddetli ve hassas artik hayirlisi Allahtan ..

Back
X