• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama

Bende bu akşam catlatma iğnesi yapicam saat 10 da pazar sabah 10 da asilamam var dua edin ltfnnnn..7 gün iğne kullandım 19,5 lık bir yumurtam var
bende menogon kullandım 8 gün adetin 3. günü başladım ilk beş gün 2 şer tane diğer 3 gün 3 er tane daha sonra sınırda kalmıştı sonraki gün 4 tane oldum 2 tane yumurta vardı biri sağda biri solda 21.3 mm perşembe günü gece saat 2 de çatlatma iğnesi oldum. cumartesi 2 de de aşılama yapıldı bugun 3. gün bakalım sonuç ne olucak ayriyetten 10 gün boyunca kullanmam gereken progestan verdi dr sabah 10 akşam 10 olmak üzere..

bende menogon kullandım 8 gün adetin 3. günü başladım ilk beş gün 2 şer tane diğer 3 gün 3 er tane daha sonra sınırda kalmıştı sonraki gün 4 tane oldum 2 tane yumurta vardı biri sağda biri solda 21.3 mm perşembe günü gece saat 2 de çatlatma iğnesi oldum. cumartesi 2 de de aşılama yapıldı bugun 3. gün bakalım sonuç ne olucak ayriyetten 10 gün boyunca kullanmam gereken progestan verdi dr sabah 10 akşam 10 olmak üzere..
Crinone JEL mi neden günde 2 tane? Kaçıncı asilamam problemin neydi?

Crinone JEL mi neden günde 2 tane? Kaçıncı asilamam problemin neydi?
yok jel filan kullanmıyorum progestan ı hap şeklinde günde 2 tane kullanıyorum. bu benim 2. aşılamam ilk aşılamam tutmuştu ama 11. haftada kalp atışları durmuştu kürtaj olmak zorunda kaldım. buda 2. si şimdi 17 gün sonra belli olur dedi, doktorum. benim hamile kalmamda sıkıntı yok kaldıktan sonra tutunamamasında sıkıntım var :(

yok jel filan kullanmıyorum progestan ı hap şeklinde günde 2 tane kullanıyorum. bu benim 2. aşılamam ilk aşılamam tutmuştu ama 11. haftada kalp atışları durmuştu kürtaj olmak zorunda kaldım. buda 2. si şimdi 17 gün sonra belli olur dedi, doktorum. benim hamile kalmamda sıkıntı yok kaldıktan sonra tutunamamasında sıkıntım var :KK43:
17 değil 3 gün geçti zaten 10 gün sonra belli olur kesinlikle.ben hiç hamile kalamadm daha

Kızlar asilamaniz hayırlı olsun inş sonuçlarını iyi çıkar bende yaptırdım kan testi yaptırdım hamileyimm darısı size 12. Yaptırdım testi 648.8 çıktı daha Dr gitmedim ama değerin yüksek gibi geldi bilmiyorum

Kızlar asilamaniz hayırlı olsun inş sonuçlarını iyi çıkar bende yaptırdım kan testi yaptırdım hamileyimm darısı size 12. Yaptırdım testi 648.8 çıktı daha Dr gitmedim ama değerin yüksek gibi geldi bilmiyorum
Hayırlı olsun darısı bize inşallah kaçıncıda tuttu benim hiç kanamam gelmedi bu bir problemmi

Hayırlı olsun canim allah bizlerede nasip etsin..ilk asilaman mi sorunun neydi

hayırlısı olsun allah bizdede nasip etsin ben pko hastasıyım bnde famara kullanıyorum yarın puregon 600 iğneye başlayacağım allahım yardımcımız olsun çok zor

gözün aydın ALLAH tamamına erdirsin hayırlısıyla

Back
X