Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evt asilamadan önce mutlaka yapiyolarBu arada doktorum benim tüperime bakmadı. Bu durum da canımı sıkıyor güvenimi azaltıyorkızlar siz hepiniz tüplerinize baktırdınız mı acaba?
cevap için teşekkürler .. bekleyip görmekten ve bu konuyu doktorumla konuşmaktan başka çare yokEvt asilamadan önce mutlaka yapiyolar
Tüplere bakılmadan açık olup olmadığı bilinmeden aşılama ve tüp bebek yapmak çok saçma..ilaç ve rapor hakkını boşuna kullanmış oluyosun..ama umarım bi sorun yoktur ve hamile kalirsin..doktoruna soylesende kabul etmicektir.ama aklında bulunsun olmazsa eğer rahim filmi çektirmeden bi tedavi uygulama boşuna..cevap için teşekkürler .. bekleyip görmekten ve bu konuyu doktorumla konuşmaktan başka çare yok
Bnde ilk aşımı çarşamba günü yaptırdım su anda hiç bi agrim sizim yok sizde durumlar nasıl kızlarBen de ilk aşılamamı dün yaptım.. karmakarışık duygular içindeyim.. Aşılaması tutanlar ve tutmayanlar neler yaşadınız acaba. Paylaşmaya ve konuşmaya çok ihtiyacım var..
Kesinlikle haklisin..Tüplere bakılmadan açık olup olmadığı bilinmeden aşılama ve tüp bebek yapmak çok saçma..ilaç ve rapor hakkını boşuna kullanmış oluyosun..ama umarım bi sorun yoktur ve hamile kalirsin..doktoruna soylesende kabul etmicektir.ama aklında bulunsun olmazsa eğer rahim filmi çektirmeden bi tedavi uygulama boşuna..
Ben de var canimBnde ilnü yaptırdım su anda hiç bi agrim sizim yok sizde durumlar nasıl kızlar
arkadaşlar bişey sorma istiyorum 2,5 yıldır bebeğim olmuyor. aşılama yaptırsak diye düşünüyorum süreç nasıl işliyor yurt dışında yaşıyorum 15günlüğüne türkiyeye geleceğim o arada yapılması sizce mümkün mü özel bir hastanade?Ben de var canimasilama cok kolay oldu hicbisey hissetmedim ama goguslerim buyudu ve uclari agrio, bel agrisi var ve kasik agrisi. Siskinlik de var.. progestan kullaniyorum dunden beri o da yapar diyolar hormon aliyoruz sonucta ama ondan once de vardi. Ayni regl belirtileri ama biraz daha degisik gibi de.. offf bilemedim .. sen progestan kullaniyor musun canim? S selintolga
Surec soyle isliyor. Dr once yumurtaliklarini kontrol ediyor ve duru,una gore uyarici ilac veya igne veriyor. Periyodik olarak da 3 4 gundebir gibi kontrolecagirip yumurta takibi yapiyor. Yumurtan veya yumurtalarin olgunlasinca yani en az 18 mm olunca sana catlatma ignesi veriyor ve ardindan 36 saat sonra asilaman yapiliyor. Cok uzun gibi oldu anlatinca ama ne kadar surecegi tamamen senin yu,utta gelisimine bagli canim. Yani benim cok zor gelisti . Once ilacla basladim iseyaramayi ca igneye donduk. Toplamda 20 22 gun kadar surdu ama igne tedavisi 17 gun surdu. Ama yumurtaliklar hizli cevap verirse daha kisa suruyor.arkadaşlar bişey sorma istiyorum 2,5 yıldır bebeğim olmuyor. aşılama yaptırsak diye düşünüyorum süreç nasıl işliyor yurt dışında yaşıyorum 15günlüğüne türkiyeye geleceğim o arada yapılması sizce mümkün mü özel bir hastanade?
teşekkür ederim bilgilendirdiğin için sanırım adetin 2.günü ile başlayan bir süreçSurec soyle isliyor. Dr once yumurtaliklarini kontrol ediyor ve duru,una gore uyarici ilac veya igne veriyor. Periyodik olarak da 3 4 gundebir gibi kontrolecagirip yumurta takibi yapiyor. Yumurtan veya yumurtalarin olgunlasinca yani en az 18 mm olunca sana catlatma ignesi veriyor ve ardindan 36 saat sonra asilaman yapiliyor. Cok uzun gibi oldu anlatinca ama ne kadar surecegi tamamen senin yu,utta gelisimine bagli canim. Yani benim cok zor gelisti . Once ilacla basladim iseyaramayi ca igneye donduk. Toplamda 20 22 gun kadar surdu ama igne tedavisi 17 gun surdu. Ama yumurtaliklar hizli cevap verirse daha kisa suruyor.kelebek3891
Evet canim aynen oyle. Adetin 2. Veya 3. Gunu basliyorsunteşekkür ederim bilgilendirdiğin için sanırım adetin 2.günü ile başlayan bir süreç
Kızlar merhaba..
Ben 21 yaşındayım eşim 29 . 1.5 yıllık evliyim hiç korunmadık. Denemelere rağmen 7 ay sonuc alamayınca doktora gittik bizde.Eşim de bi sorun yok çok şükür. Ama benim yumurtalarım büyümüyor. Yaklaşaık 5 ay klomen iğne tedavisi gördük ama yine de tutmadı. Dr 3 ay önce gittiğimde artık burda oyalanma direk aşılama yapılacak ünv. hast. git dedi. İzmir tepeciktekinie gittim adetin 2.günü gel dedi. Deneyenler vardır mutlaka bana aşılama sürecini a'dan z'ye anlatabilicek biri var mı ? Çalıştığım için izmire git gel sıkıntı oluyır. Yani kaç kere git gel yapılır ne testler istenir toplam ne kadara mal olur ? Lütfen yardımm(
Canım sorma benimde goguslerim sisti ve sanki yara varmış gibi acıyı karnimda da gaz ve şişkinlik var iştahım arttı ve dün geceden beri kasiklarimda batma var dayanamadım Dr aradım çok iyi dedi bakalım hayırlısı canm pek fazla belirti aramak istemiyorum psikolojik olarak kendini gebe sanıp boş gebelik olabilir diyorlarBen de var canimasilama cok kolay oldu hicbisey hissetmedim ama goguslerim buyudu ve uclari agrio, bel agrisi var ve kasik agrisi. Siskinlik de var.. progestan kullaniyorum dunden beri o da yapar diyolar hormon aliyoruz sonucta ama ondan once de vardi. Ayni regl belirtileri ama biraz daha degisik gibi de.. offf bilemedim .. sen progestan kullaniyor musun canim? S selintolga
Bnde İzmirde yaşıyorum aşılamaya ege tüp bebek merkezinde yaptırdım 400 tlye . bnde tedaviye famara ile başladım 5 gün kullandıktan snra en etkili ignelerdn puregon 600ml kullandım 5 gün kullandım ve sonuç olarak 2 yumurtam gelişti :) su anda asilamanin 4 gunundeyim ve bekliyorum sırt ustu yatiyorum hiç kalkmiyorum ani hareket etmiyorumMerhabalar dilossssss, Surec soyle isliyor. Regl 2. veya 3. günü doktora gidiorsun.Dr once yumurtaliklarini kontrol ediyor, eşinden sperm analizi istemesi ve ayrıca senin tüplerine bakması lazım. Ve durumuna gore uyarici snra veya igne veriyor. Periyodik olarak da 3 4 gundebir gibi kontrole cagirip yumurta takibi yapiyor. Yumurtan veya yumurtalarin olgunlasinca yani en az 18 mm olunca sana catlatma ignesi veriyor ve ardindan 36 saat sonra asilaman yapiliyor. Benim kullandıım ilk ilacın adı femara. Genelde klomen ile başlatıyorlar fakat bana daha önce etki etmediği için direk femara ile başladım. Fiyatı 100 lira. Sonra etki etmeyince iğneye geçtim. Gonal f adında. 360 lira ama dr tanıdık eczaneden aldırdı o yüzden 300 liraya aldım. Fakat bu süreçte rapor çıkartabiliyormuşsun. Sigortadan faydalanabilmek için ancak ben o süreci maalesef bilmiyorum. Fakat bilen birçok arkadaş var burada mutlaka yönlendirile. Dr de ayrıca sana söyler. Bu iğne de işe yaramayınca merional diye başka bir iğneye başladım. Onun da kutusu 60 lira gibi bir şey. 5 kutu aldırdı bana ama 3 kutudan sonra Allahım'a çok şükür yumurtam olgunlaştı. Cok uzun gibi oldu anlatinca ama ne kadar surecegi tamamen senin yumurta gelisimine bagli canim. Yani benim cok zor gelisti . Once ilacla basladim ise yaramayinca igneye donduk. Toplamda 20 22 gun kadar surdu ama igne tedavisi 17 gun surdu. Ama yumurtaliklar hizli cevap verirse daha kisa sürüyor.
Sen İzmirde mi yaşıyorsun? Doktorunun aynı şehirde ve yakın olması çok önemli çünkü sık sık kontrole gidiyorsun canım. Aşılama da 500 lira verdim ben. Doktoru beni genç kızlığımdan biliyor. Fakat 1500 lira diyenler de var. Sanırım her doktor kendi fiyat tarifesini uyguluyor.. Herşey senin için hızlıca ve en sağlıklı şekilde gelişsin inşallah.. Kalbini ferah tut ve sakinliğini koru canım. İnan en önemlisi bu.. Allah beraberinde ve beraberimizde olsun.. D Dilossssssss
Evet canım yaa aynen ben de öyle düşünüyorum.. Boş ümitlere kapılmaktan o kadar korkuyorum ki.. Kendimi dinlememeye çalışıyorum.. Doktorun sana hamilelik belirtileri olabilir mi dedi?? ümitlenmicem deyip bi taraftan da ümit arıyorum ahh ahh:) S selintolgaCanım sorma benimde goguslerim sisti ve sanki yara varmış gibi acıyı karnimda da gaz ve şişkinlik var iştahım arttı ve dün geceden beri kasiklarimda batma var dayanamadım Dr aradım çok iyi dedi bakalım hayırlısı canm pek fazla belirti aramak istemiyorum psikolojik olarak kendini gebe sanıp boş gebelik olabilir diyorlar
Evet canım yaa aynen ben de öyle düşünüyorum.. Boş ümitlere kapılmaktan o kadar korkuyorum ki.. Kendimi dinlememeye çalışıyorum.. Doktorun sana hamilelik belirtileri olabilir mi dedi?? ümitlenmicem deyip bi taraftan da ümit arıyorum ahh ahh:) S selintolga