• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşılama

diablo3838

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
65
16
3
35
arkadaşlar martta aşılama yapılacak daha önce hamile kaldım fakat 8 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum 1 sene oldu ama gebe kalamadım şimdi sorum ilk aşılamada gebe kalabilirmiyim aşılama işlemi nasıl oluyor bende pko hastalığı var eşiminde sperm sayısı düşük lütfen yardımcı olurmusunuz...

Kızlar aşılama yaptirdim 14. Gunu beta 0.257 cikti 2 gün Sonra bir daha yaptirdim beta 0.343 cikti yaa bu daha katlanirmi cok heyecanlandim laborant şüpheli dedi hep 0.1 cikardi ilk defa rakamlar degisti böyle başına gelipte hamile olan varmı

Kızlar aşılama yaptirdim 14. Gunu beta 0.257 cikti 2 gün Sonra bir daha yaptirdim beta 0.343 cikti yaa bu daha katlanirmi cok heyecanlandim laborant şüpheli dedi hep 0.1 cikardi ilk defa rakamlar degisti böyle başına gelipte hamile olan varmı
inşallah değerler artar canım rabbim yardımcımız olsun..

Merhaba biz de martta aşılama yaptırmak istiyoruz ama daha doktora gitmedik bizim skntlar da sznle aynı sayi cok dusuk 2 senedir hiç hamile kalmadim siz ne yaptınız ne zaman doktora gittiniz öncesinde istediği testler var mi
Ücreti de yere gore degisiyo sizinki ne kadar? Yaptirirsak buradan takip edelim birbirimizi

Mrb arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza. Bende ikinci aşılama yi 3 gün önce yaptırdım bekliyorum. Inşallah bu sefer tutar.

Mrb arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza. Bende ikinci aşılama yi 3 gün önce yaptırdım bekliyorum. Inşallah bu sefer tutar.

Merhaba arkadaşım bende düşünüyorum aşılama nerede yaptırdınız arkadaşım size tedavi ücreti ne kadara mal oldu !bilgi versen sevinirim. Rabbi,m güzel haberlerini almayı nasip etsin inş bizlerde seni merakla güzel haberlerini almayı bekleyeceğiz.

Merhaba arkadaşım bende düşünüyorum aşılama nerede yaptırdınız arkadaşım size tedavi ücreti ne kadara mal oldu !bilgi versen sevinirim. Rabbi,m güzel haberlerini almayı nasip etsin inş bizlerde seni merakla güzel haberlerini almayı bekleyeceğiz.

Mrb ben adana kisla baskent te yaptırdım. Rapor çıkarsa 300 lira civarında oluyor. Rabbim bizlere de nasip eder inşallah.

Arkadaşlar merhaba ben aramıza yeni katildim katıldığı günde n beri takip ediyorum sizleri bende geçen cuma aşılama yaptırdım gerçekten beklemesi çok zor Rabbim inşaallah kimsenin emeğini boşa çevirmez..

arkadaşlar martta aşılama yapılacak daha önce hamile kaldım fakat 8 haftalıkken kalbi durdu ve kürtaj oldum 1 sene oldu ama gebe kalamadım şimdi sorum ilk aşılamada gebe kalabilirmiyim aşılama işlemi nasıl oluyor bende pko hastalığı var eşiminde sperm sayısı düşük lütfen yardımcı olurmusunuz...
İyi günler yaptirdinmi korkulcak biseybyok.

Arkadaşlar merhaba ben aramıza yeni katildim katıldığı günde n beri takip ediyorum sizleri bende geçen cuma aşılama yaptırdım gerçekten beklemesi çok zor Rabbim inşaallah kimsenin emeğini boşa çevirmez..
Hayırlısı olur inşallah bebekli Günlerimiz olsun ☺

Merhaba arkadaşlar ben aşılama yapmayı düşünüyorum görüştüğüm genetik prof. önce eşinden sperm dna hasar tesi yapalım sonuç iyi çıkarsa yap dedi yoksa senin iiçin zaman kaybı olur dedi! sizler nerede aşılama yaptınız ve ne kadar ücret ödediniz!

Arkadaşlar çocuğu olana rapor vermiyorlar diye biliyorum!ve çok zormuş devlet raporsuz aşılama yapılıyor mu ödemeyle bilmiyorum tek güvendiğim yer artık devlet hastaneleri.:(

Back
X