Asılama

Safistd

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2016
4.733
15.912
208
36
Meraba doktor bey ıkı yıldır korunmadıgım halde gebe kalamadım altı ay once hormon testlerı ve ılaclı rahım fılmı cekıldım bı srun cıkmadı esımın spermıyogram testı de ıyı cıktı ama dktrum asılama denıycez dedı ılk ay gunde bı tane bes gun klomen kullandım yumurtam olusmadı snrakı ay gunde ıkı klomenle ıkı yumurtam olustu asılama snucum negatıftı, gecen ay da yıne ıkı klomenle ıkı yumurtam olustu malesef yıne negatıf artık asılama ıstemedım ve doktora gıtmedım bıraz ara verdık yanı ama cevremden arkadaslar bısuru ılac kullandın bı hormonlarına baktr dedıler baktrdım acaba tahlıl snuclarımda bı anormallık var mı bakarmısınız?

Bu tahlıl ıcın kan verdgmde reglmın 3uncu gunuydu

Tsh.______________________ 1.34

Serbest t4 _________________0.96

Prolaktın___________________12.45

Estradıol____________________24

Fsh_________________________5.91

Luteınleştıren hormon (LH)___2.81

Meraba doktor bey ıkı yıldır korunmadıgım halde gebe kalamadım altı ay once hormon testlerı ve ılaclı rahım fılmı cekıldım bı srun cıkmadı esımın spermıyogram testı de ıyı cıktı ama dktrum asılama denıycez dedı ılk ay gunde bı tane bes gun klomen kullandım yumurtam olusmadı snrakı ay gunde ıkı klomenle ıkı yumurtam olustu asılama snucum negatıftı, gecen ay da yıne ıkı klomenle ıkı yumurtam olustu malesef yıne negatıf artık asılama ıstemedım ve doktora gıtmedım bıraz ara verdık yanı ama cevremden arkadaslar bısuru ılac kullandın bı hormonlarına baktr dedıler baktrdım acaba tahlıl snuclarımda bı anormallık var mı bakarmısınız?

Bu tahlıl ıcın kan verdgmde reglmın 3uncu gunuydu

Tsh.______________________ 1.34

Serbest t4 _________________0.96

Prolaktın___________________12.45

Estradıol____________________24

Fsh_________________________5.91

Luteınleştıren hormon (LH)___2.81
merhabalar : hormonlar iyi gorunuyor. Yumurtlatma tedavılerı ( ve asılama ) yapılmıs 2 yıl gıbı bır bebek ısteme suresı olmus . Üreme ıle ılgılı hekım tarafından detaylı degerlendırılmenız (bayan yaşı- yumurtalık rezervı ( fsh iyi ancak yumurtalıklarda antral folıkuller usg ıle degerlendırılmelı, rahım tüp fılmı -sperm testı degerlendırılmelı.)akabınde tüp bebek tedavısıne baslanması dogru yol olucaktır.Bol sans dılerım.

Back
X