Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşılamamın aşamaları nasıl oluyorMerhaba arkadaşlar ben aşılama yaptırdım 13 gün oldu göğüslerimde aşırı agrı ğzerine yatamıorm kasıklarımda ara sıra bir sancı var test yapmaya korkuorm bide kasıklarımı elleyince sertleşmiş oldugunu hissediorm sizce sonuc nedir acaba benim gibi oşan varmı
Canım ilk olarak dopum kontrol hapı verio onu kullanıosun sonra 8 günlük yumurta büyütme ignesi verio göbekten vuruluosun son olarakta çatlatma ignesi verio bi kere vuruluosun sonra eşinden alınan sperm yıkanıp sana enjekte edilioAşılamamın aşamaları nasıl oluyor
Yaptıran biri olarak biraz bahsedebilir misiniz rica etsem?
Cok korkuorm negatif cıkar die 5 senelik evliyim ama daha adetim ayın 14 ndebu belitiler hem hamilelik hemde regl belirtileri de olabilirr
test için tam zamanı
14gun sonra ignenin etkisi gecmis olur diye biliorum ben 15inci gun test yapin insallah asilamaniz tutmusturCanım ilk olarak dopum kontrol hapı verio onu kullanıosun sonra 8 günlük yumurta büyütme ignesi verio göbekten vuruluosun son olarakta çatlatma ignesi verio bi kere vuruluosun sonra eşinden alınan sperm yıkanıp sana enjekte edilio
Aynen canım ben 15. Gün yapıcam testi bakalım Allahtan hayırlısıı14gun sonra ignenin etkisi gecmis olur diye biliorum ben 15inci gun test yapin insallah asilamaniz tutmustur
hayirlisi insallah....Aynen canım ben 15. Gün yapıcam testi bakalım Allahtan hayırlısıı
Tesekkur ederimCanım ilk olarak dopum kontrol hapı verio onu kullanıosun sonra 8 günlük yumurta büyütme ignesi verio göbekten vuruluosun son olarakta çatlatma ignesi verio bi kere vuruluosun sonra eşinden alınan sperm yıkanıp sana enjekte edilio
igneyle alttan salio agrisi sizisi yok cnm bildigin enjektorle salio sanaTesekkur ederim
Enjekte edilirken agrı sancı cok oluyor mu
yanlis bilgi vermek istemem ama ben ole biliorum cnmTesekkur ederim
Cok tsk leryanlis bilgi vermek istemem ama ben ole biliorum cnm
Yok fark etmiosun bile doktor hayırlı olsun dio 15 dakka falan dinleniosunTesekkur ederim
insallah pozitif ccikar cnmArkadaşlar yarın test yapıcam bol bol dua edermisiniz bana yarın haber veririm olumlu yada olumsuz