Aşılama Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Zmrt01

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2016
11
7
1
33
Merhaba arkadaşlar ben aşılama yaptırdım 13 gün oldu göğüslerimde aşırı agrı ğzerine yatamıorm kasıklarımda ara sıra bir sancı var test yapmaya korkuorm bide kasıklarımı elleyince sertleşmiş oldugunu hissediorm sizce sonuc nedir acaba benim gibi oşan varmı

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar ben aşılama yaptırdım 13 gün oldu göğüslerimde aşırı agrı ğzerine yatamıorm kasıklarımda ara sıra bir sancı var test yapmaya korkuorm bide kasıklarımı elleyince sertleşmiş oldugunu hissediorm sizce sonuc nedir acaba benim gibi oşan varmı
Aşılamamın aşamaları nasıl oluyor
Yaptıran biri olarak biraz bahsedebilir misiniz rica etsem?

Allah nasip eder inşallah size ve tüm isteyenlere.
Bence yarın sabah hemen test yapın inşallah pozitif çıkar çıkmazsa da belirsizlikten kurtulursunuz en azından;)

Aşılamamın aşamaları nasıl oluyor
Yaptıran biri olarak biraz bahsedebilir misiniz rica etsem?
Canım ilk olarak dopum kontrol hapı verio onu kullanıosun sonra 8 günlük yumurta büyütme ignesi verio göbekten vuruluosun son olarakta çatlatma ignesi verio bi kere vuruluosun sonra eşinden alınan sperm yıkanıp sana enjekte edilio

Zaten perşembe ye kadar dayanabilirsem test yapıcam burdan haber veririm

Canım ilk olarak dopum kontrol hapı verio onu kullanıosun sonra 8 günlük yumurta büyütme ignesi verio göbekten vuruluosun son olarakta çatlatma ignesi verio bi kere vuruluosun sonra eşinden alınan sperm yıkanıp sana enjekte edilio
14gun sonra ignenin etkisi gecmis olur diye biliorum ben 15inci gun test yapin insallah asilamaniz tutmustur

Rabbim isteyen herkese hayirli nebekler nasip etsin iysallah pozitif cikar cnm
images-31.webp

Tesekkur ederim
Enjekte edilirken agrı sancı cok oluyor mu

Back
X