canım çok üzüldüm, istemeden üzdüm seni.....
önemli değil canım allah bir dahakine sağlıklı bir bebek nasip etsin hayırlıysa versin tek istediğim bu hepimiz için...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok üzüldüm, istemeden üzdüm seni.....
Amin inşallahönemli değil canım allah bir dahakine sağlıklı bir bebek nasip etsin hayırlıysa versin tek istediğim bu hepimiz için...
öyle yok ben hazırladım kendimi zaten ilk aşılama mucize olurdu o kadar şanslı değilim hayırlısı herşey yarın belli olacak.. ama belirsizlikten daha iyidir:) teşekkürler bu aradaÇok üzüldüm canım yaaa iyi düşün iyi olsun yinede kan testi de negatifse üzülme sakın
allah ol der olur...
öyle yok ben hazırladım kendimi zaten ilk aşılama mucize olurdu o kadar şanslı değilim hayırlısı herşey yarın belli olacak.. ama belirsizlikten daha iyidir:) teşekkürler bu arada
Şuan hastanedeyim saat 11 gibi aşılamam yapılacak hakkımda hayırlısı olsun sizde dua edin
Merhaba arkadaşlar 15 aydır evliyiz bir kez düşük yaptım yaşadığımız stresten dolayı cinsel ilişkimiz stresli oluyor bu yuzden aşılama yaptırmak istiyorum ama doktorum gerek olmadığını söylüyor boyle bir hakka sahip degil miyim? Siz kac yıldır evlisiniz Nasıl bir süreçten sonra aşılama yaptırdınız ?
Peki bir kez olması ve düşük yapmiş olmam bu duruma engel mi?aşılama yapabilmen için son 1 yıldır korunmamana rağmen kendiliğinden çocuk sahibi olamıyor olman lazım canım. ondan sonra bir kontrol aşaması olur doktor tetkikleri testler falan rahim filmi çekilebilir sorun yoksa ondan sonra senden 3 ila 6 ay daha denemen istenebilir ama o sana kalmış yok ben 3 ay daha beklemek istemiyorumda diyebilirsin ama 1 yıl denemen gerekiyor.
merhaba hanımlar 20 yaşındayım evliyim 1 senelik bugün aşılamam yapılalı 6 gün oldu crinone adlı bi krem verdiler hergün onu kullanıyorum sabahları yaptırmış olanlarda ilk 1 haftada ne gibi belirtiler oldu anlatabilirmisiniz
Peki bir kez olması ve düşük yapmiş olmam bu duruma engel mi?
Anladım cnm Allah sabır versin demek ki düşük oldugu için aşılamayı yapmıyor en yakın zamanda yavrunu kucağına almayı nasip etsin allahım çok teşekkür ederimhayır tabiki bende 1 kez düşük yaptım düşükten sonra 1,5 yıl oldu deniyoruz olmuyor işte ben ilk aşılamamı geçen ay yaptım tutmadı üstelik ne eşimde nede bende hiçbir sıkıntı yok değerlerimiz çok şükür iyi ama tutmadı bu ay ikinci aşılamayı denicez işte bakalım yani düşükte yapmış olsan üzerinden en az 1 yıl geçmiş olması lazım aşılama için
Anladım cnm Allah sabır versin demek ki düşük oldugu için aşılamayı yapmıyor en yakın zamanda yavrunu kucağına almayı nasip etsin allahım çok teşekkür ederim
canım benim duydugum kadarıyla 12 günden önce kanda çıkmıyormuş. istersen biraz daha bekle sabretinşallah canım inşallah sende sağlıkla bebeğini alırsın kucağına![]()