Aşılama

Ama benim hiç ümidim yok çünkü çikolata kisti denen bir illet le uğraşıyorum tedavisi bile yok yumurta kalitesini de bozabilen embriyonun yerleşeceğini yeri de bozabilen sağlam spermleri de bozabilen acayip bir imtihan sebebi iste belki tupbebek tabii önce nasib meselesi

Kızlarrr merhaba, Bugün kan verdim 187 çıktı. Doktorum 2 gün sonra bi daha kan vereceksin dedi. Nolur dua edin. Daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım buda tutınamayacak diye korkuyorum.. Hepimizin için dua ediyorum inşallah şuan ki kıpır kıpırlığım herkese nasip olur.. Bi şey sorcam şuan kaç haftalıktır ki acaba bu değerle...
Gozunaydin cnm benim aşılamam tutmadı malesef adet oldum.

Ama benim hiç ümidim yok çünkü çikolata kisti denen bir illet le uğraşıyorum tedavisi bile yok yumurta kalitesini de bozabilen embriyonun yerleşeceğini yeri de bozabilen sağlam spermleri de bozabilen acayip bir imtihan sebebi iste belki tupbebek tabii önce nasib meselesi

Öyle düşünme çok çok zor biliyorum ama Rabbim bilir. Brnim kızkardeşimde de vardı çikolata kisti şimdi 6 aylık oğlu var hiç belli olmaz

öyle miymiş ben de de var ama doktorum hic böyle şeyler söylemedi boyutu büyük olunca mı tehdit

öyle miymiş ben de de var ama doktorum hic böyle şeyler söylemedi boyutu büyük olunca mı tehdit
Benim iki tarafta 3 buçuk cm yani öyle çok büyük sayilmaz. Ama yumurta kalitesini bozduğu kesin. Digerlerinide çeşitli yerlerden arastirmalarimdan edindiğim bilgiler. 3 seneden fazladır başka görünen hiçbir sorun olmamasına karşın çocuk sahibi olamadım bir başarısız aşılama var yani sonuç ortada gibi. Ama bu kadar karamsarlıgin yanında bir de şu var Rabbim vakti saati gelince eğer kaderimde varsa nasib edecek eğer yoksa kaderimde hiçbir sorun olmasa da vermiycek her halükarda ona teslimim.

Benim iki tarafta 3 buçuk cm yani öyle çok büyük sayilmaz. Ama yumurta kalitesini bozduğu kesin. Digerlerinide çeşitli yerlerden arastirmalarimdan edindiğim bilgiler. 3 seneden fazladır başka görünen hiçbir sorun olmamasına karşın çocuk sahibi olamadım bir başarısız aşılama var yani sonuç ortada gibi. Ama bu kadar karamsarlıgin yanında bir de şu var Rabbim vakti saati gelince eğer kaderimde varsa nasib edecek eğer yoksa kaderimde hiçbir sorun olmasa da vermiycek her halükarda ona teslimim.

Benim yakın arkadaşım çikolata kistiyle ikizlere hamile kaldı başka sebeple 5 aylıkken düşük yaptı.. Ben de bir kimyasal gebelik oldu.. Olacağı varsa oluyordur bence. olumsuz olma hiç.

Kızlar kaç defa üst üste aşılama yapılıyor kaç asilamadan sonra tüp bebek öneriyor doktor ben 2. Aşılama da tutmadı
Canım ben de bugün 2. Aşılama için dr a gittim. Dr a sordum bu da olmazsa yine aşılama mi yapilicak diye sordum yok artık tüp bebek dedi. Ama bu durum herkes için farklılık gosterirmi bilmiyorum.

Back
X