Aşilama!!!

Peki idrardan hic test yaptinmi?
Yok yapmadım idrarda çıkmaz diye dusunü yorum zaten adet günüm ayın 17si benim asilama çok erken oldu adetin 10.günü yapildi

:eek: aaaaaaa...lutfan benimlede paylasss ....aayy nasil heyecanlandim..sanki ben yapacam test....insallah Allahim icine bebis vermis olsuuuuuuuunn.Aaamiiiinnn!!!:anneadayı:
İnşallah canım çok dua edelim birbirimize

@bahar1989 selam cnm.en son inofolic sase iciyordun etkisi oldumu????asilamayi neyle oldun ignelerlemi?

Inofoligi bıraktım ignelerle oldu asilamam

Neden braktin cnm peki?icmen lazim diilmi hala?hangi marka igne kullandiniz?kac cm oldu yumurtan yada yumurtalarin?ben 2kere oldum asilama ama ;(((((

Neden braktin cnm peki?icmen lazim diilmi hala?hangi marka igne kullandiniz?kac cm oldu yumurtan yada yumurtalarin?ben 2kere oldum asilama ama ;(((((
Ben onu kendi duyumlarimla alip içmiştim doktor tavsiyesiyle değil doktor hiçbir bilgi vermedi kaç yumurtam var nekadar diye benimde aklıma gelmedi sormak merional Di benim iğne adetin 10.günü asilama yapildi

Ben onu kendi duyumlarimla alip içmiştim doktor tavsiyesiyle değil doktor hiçbir bilgi vermedi kaç yumurtam var nekadar diye benimde aklıma gelmedi sormak merional Di benim iğne adetin 10.günü asilama yapildi

Nasil yani kac yumurtan var ve kac cm solemedimi doktor saskinim suan??sende sormadin mi???

Gunaydin canim..nasilsin? Sonuc varmi?

:110:..Ne yapacaz..hakkimizda hayirlisi olsun...ya....uzuldum garcekten...Uzulme sen ama..Allahim bi bildigi vardir canim...yaaaa...
Tekrar denicem hastalanirsam ne yapalım hakkımızda hayirlisi

Bahar1989 hic uzulme ellbet Rabbim bizede saglikli hayirli evlatlar werir.dua edelim.stres olmayalim elde diil ama gende olmayalim

arkadaşlar bende aşılama yapılalı 10 gün oldu beklemedeyim adetim 2 gün geçti olmadım.bende bir haftadır kasır ağrısı batma,mide yanması,iştahsızlık,kilo kaybı ve bel sırt ağrısı var adet olcam diye çok korkuyorym sizce gebelik varmı

Merhaba bende düşünüyorum gelecek ay nasıl peki aşılama kızlar kararsızım %15 %20imiş şans galiba...hsg cekmemisim daha önce 2 bebek kaybettim

Son düzenleme:
Back
X