aşılama

Kızlarr günaydınlar hayırlı cumalar..Şu güzel cuma vaktinin yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul olsun inş..
Var mı bir gelişmesi olan?

Merhaba hanımlar, bende aylardır bebek denemesinde bulunup sonucu hüsran olanlardanım..Bu ay bende ilk aşılamamı yaptırdım 1 martta kan testi yaptıracağım bakalım..Ay nedense hiç ümidim yok benim sanırım ilk aşılaması tutmayanları gördüğüm için...Aşılama sırasında biraz gerildiğim için canım acımıştı ağladım biraz doktora "bi daha yaptırmam diye ağladım:) oda bana gerek kalmıycak zaten aşılaman tutacak dedi" ama ben nedense inanmıyorum, sanırım heveslendirmek istedi...Birde benim arkadaki yumurtaları büyütmeye çalıştı acaba onun gebe kalmaya etkisimi oluyor?? Bu süreçte hiç dikkat etmiyorum valla temizliğimi de yapıyorum az da olsa sigara mı da içiyorum..Üstüne düşmüyorum hiç kısacası, benim sonuç ne olucak bakalım

Hayırlısı olsun canım merakla bekliyoruz ozaman sonucunu..Ama yine dikkat et..doktorunun da o şeklde olumlu konuşması güzel bişey çünkü stresten uzak durman ve inanman lazım..

Hayırlısı olsun canım merakla bekliyoruz ozaman sonucunu..Ama yine dikkat et..doktorunun da o şeklde olumlu konuşması güzel bişey çünkü stresten uzak durman ve inanman lazım..
Rabbim hepimiz için hayırlısını versin...Özel hastane olmamasına rağmen inanılmaz tatlı bir doktorum ve hemşirem vardı..Aslında hem inanıyorum hemde ümitlenmiyormuş gibi yapıyorum, belleğime ters pisikoloji yapıyorum tabi yerse

Kızlar ben malesef regl olucam
Hafiften gelmeye başladı
Nasip değilmiş yine..bu hafta bile çevremde yeni evlenmiş insanları hamile diye duyarken ben yine olumsuz haber aldım..ama takdir Allahın ağlasam da yapacak bişey yok..

Dur bakalım belki değildir ya...Aşılamadan sonra normal yolla hamile kalma şansı yüksekmiş hem.. Bakarsın öyle olur

Dur bakalım belki değildir ya...Aşılamadan sonra normal yolla hamile kalma şansı yüksekmiş hem.. Bakarsın öyle olur

İnş canım ama artık onlara da umuylanamıyrm
Her düşüğümden sonra dediler arkası hamilelik olur hemen die olmadı
Bi kere daha hamile kaldım 4.ayda kürtaj oldum kürtajın arkası hamilelik dediler olmadı uzun süre yine
Artık ne dişüneceğimi bilmiyrm bu kadar şeyler yaşıyrz takdir Allahın Rabbim büyük biz anne olmayı istiyrz ama o daha bizim olmamıızı istemio demekki sözün bittiği yer

Hayirlisi olsun canim. Bozma moralini. Burda hep birlikte alacagiz guzel haberleri insallah. Yemene ve dinlenmene sagligina dikkat et. Bir dahaki sefere insallah. Sevgilerimle :)

Benim az az da olsa regl kanamam gelmeye başladı canım bu seferde nasip değilmiş
Canim hic uzulme. Guzel haberler yakindir insallah. Ben herseferinde simdi bu dogsaydi dogum gunu ne zaman olacak diye dusunuyorum :) Dogum hangi aya gelecek diye hayal kuruyorum. O gunleride beraber gorecegiz insallah. Sevgilerimle

Hosgeldin canim. Insallah sana siki siki tutunur guzel haberler verirsin bizlere

Canim yeni haberler var mi? Nasilsin? Hadi duyalim guzel haberlerini insallah

Benden son haberler soyle; persembe ve bugun kontrollerimi oldum. Sali gunu 2. asilamami olucam. Dualarinizi bekliyorum 2 tane yumurta biri 12mm biride 16mm. Pazar aksami catlatma ignesi vurulacak. Heyecanli bekleyise yeniden baslicaz. Bu sefer insallah guzel haber verebilirim :)

merhaba canlarım bugun aşılamamın 12 günü kanda gebelik baktırdım sonuç 2 çıktı sizce bu değer yükselirmi
Insallah yukselir. Kullandigin ilaclar yuzunden bu degeri almadiysan, yarin tekrar baktir. 2 katina cikiyorsa olumlu dusunebilirsin. Bazi test merkezleri sonuclarin 5 ve uzerini gebelik olarak kabul ediyor. Guzel haberlerini bekliyoruz insallah

Ben interfilite bölümüne gittim ultrasonla bakıldı hormon tahlili yapıldı rahim filmi cekildim ama bana hic yumurta takibi yapılmadı neden sizce buarada hormonlarda prolaktin ve tsh yüksek cıktı ultrasonda ve rahim filminde bi terslik yok prolaktine ilac verdi tiroid icin de endokrinolojiye yolladı ama bu yumurta takibi aşılama vs neden bana bahsetmedi hic

Canim yumurta takibi yapilabilmesi icin hormonlarinin normal duzeylere gelmesi gerekiyor. Oncelikle prolaktinin ve tsh in dusurulmesi vakit alacaktir. Bu yuzden bunlar icin sana ilac baslanacak. Bu ilaclari bir sure kullanip hormonlarina tekrar bakacaklar. Eger normal degerlere inmezse zaten hamile kalamazsin. Degerlerin ne kadar yuksek bilemiyorum. Ama ilac tedavisiyle tahminen 1 ay ilac kullanman gerekecektir. Bu hormonlar asiri uzuntu ve stres ile yukseliyor genelde. Ev ve isyerinde olan sikintilari kafana fazla takmamaya calis. Sorun olursa yaz canim. Bende hipotroid hastasiyim ordan biliyorum

Cok tesekkur ederim cevapladıgın icin prolaktin 64 cıktı dostinex verdi 8li tablet. Tsh 5.04 cıktı endokrinolojiye randevum var ptesi bakalım o ne diycek. Cok stresli bir yapım var zaten işte . Bana kadın doğumcum hic acıklama yapmadı ilacım bitince kendim mi gidiyim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…