• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama9

gecemavisiii31

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
6
Puanlar
1
Kızlar önce merhaba aşılamamın dokuzuncu günü ve ben dayanamayıp beta hCG kan testi verdim ve G’de yedim 0.856 çok merak ediyorum yükselecek mi sizin de fikirlerinizi arayın lütfen dönüş sağlayın

Eklentiler

• IMG_0641.webp
    IMG_0641.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 116
Kızlar önce merhaba aşılamamın dokuzuncu günü ve ben dayanamayıp beta hCG kan testi verdim ve G’de yedim 0.856 çok merak ediyorum yükselecek mi sizin de fikirlerinizi arayın lütfen dönüş sağlayın
Çok çookk erken daha döllenme+yerleşme hemen hemen tam zamanında olmuşsa 10. Gün bitiyor ve beta daha sonra yükselmeye başlıyor. Evet sabrı zor ama böyle daha çok stres olursun en erken 12. Günde kan testi ver 🥹

Sence yükselirim mi bir umutla yükselmesini bekliyorum 3 gün sonra kan testi verecem tekrar

Ya bende dayanamayıp 27 şubatta aşılama olmuştum test verdim benimde 7.37 çıktı 9 gün geçti umarım sizinde artar ama benim için de erken daha 12 ve 14. Gün belli oluyor kesin olarak

Eklentiler

• IMG_8223.webp
    IMG_8223.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 49
Ya bende dayanamayıp 27 şubatta aşılama olmuştum test verdim benimde 7.37 çıktı 9 gün geçti umarım sizinde artar ama benim için de erken daha 12 ve 14. Gün belli oluyor kesin olarak
Sende kesin var çünkü 7 benim negatif olan diğer tersler değerm hep 0.100 dü ama benim 9 günümde verdim testi 0 . 856 birde bende kansızlıkşık var sizce bundan olur mu çünkü 9 gün erken gebelik yaptım çift çizgi lütfen dönüş yapın bana böyle olup yükselenler oldumu

Seninle aynı günde aşılama olmuşuz senin ki yüksek gene canm dua edermisin bana yükselmesi için

Yani 0 . 856 ne yani ben anlamadım değerimin denen böyle çıkmasına
Evet hepimiz merak ediyoruz sabırsız davranıyoruz ama erken davranmışsınız zamanı beklemek en iyi olanı hem net hemde böyle strese sokmuyor ama artık olmuş sen içini ferah tut güzellikler dile inşallah gönlüne göre olur herşey 🥹❤️

Sende kesin var çünkü 7 benim negatif olan diğer tersler değerm hep 0.100 dü ama benim 9 günümde verdim testi 0 . 856 birde bende kansızlıkşık var sizce bundan olur mu çünkü 9 gün erken gebelik yaptım çift çizgi lütfen dönüş yapın bana böyle olup yükselenler oldumu
Kiminde erken fark ediliyor kiminde geç o yüzden en iyisi adet gününün geçmesini beklemek diyorlar böyle negatif çıkıp 14. Günü pozitif alan çok okudum burda umarım seninde vardır bu mübarek ayda isteyen herkesin kucağı dolsun mucizesi onunla olsun 🫶🩷

Evet hepimiz merak ediyoruz sabırsız davranıyoruz ama erken davranmışsınız zamanı beklemek en iyi olanı hem net hemde böyle strese sokmuyor ama artık olmuş sen içini ferah tut güzellikler dile inşallah gönlüne göre olur herşey 🥹❤️
Amin canım

Kiminde erken fark ediliyor kiminde geç o yüzden en iyisi adet gününün geçmesini beklemek diyorlar böyle negatif çıkıp 14. Günü pozitif alan çok okudum burda umarım seninde vardır bu mübarek ayda isteyen herkesin kucağı dolsun mucizesi onunla olsun 🫶🩷
Evet çok haklısınız herkeste çok farklı ilerliyor her zaman umut var 🥹💖

Ay inş bir mucize oldunda bizde mutluluk göz yaşı dökelim
Evet çok haklısınız herkeste çok farklı ilerliyor her zaman umut var 🥹💖
Yarın reglimin 1 günü olmazsam kan testi berecem

0.856 bu değere göre gene yani iyimi

Back
X