- Emoji Skoru
- 6
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi gecemavisiii31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok çookk erken daha döllenme+yerleşme hemen hemen tam zamanında olmuşsa 10. Gün bitiyor ve beta daha sonra yükselmeye başlıyor. Evet sabrı zor ama böyle daha çok stres olursun en erken 12. Günde kan testi verKızlar önce merhaba aşılamamın dokuzuncu günü ve ben dayanamayıp beta hCG kan testi verdim ve G’de yedim 0.856 çok merak ediyorum yükselecek mi sizin de fikirlerinizi arayın lütfen dönüş sağlayın
İhtimal var tabii ki her zaman, geç döllenme bile olabilir. İçini ferah tut inşallah pozitifi de duyarızSence yükselirim mi bir umutla yükselmesini bekliyorum 3 gün sonra kan testi verecem tekrar
Ya bende dayanamayıp 27 şubatta aşılama olmuştum test verdim benimde 7.37 çıktı 9 gün geçti umarım sizinde artar ama benim için de erken daha 12 ve 14. Gün belli oluyor kesin olarakKızlar önce merhaba aşılamamın dokuzuncu günü ve ben dayanamayıp beta hCG kan testi verdim ve G’de yedim 0.856 çok merak ediyorum yükselecek mi sizin de fikirlerinizi arayın lütfen dönüş sağlayın
Sende kesin var çünkü 7 benim negatif olan diğer tersler değerm hep 0.100 dü ama benim 9 günümde verdim testi 0 . 856 birde bende kansızlıkşık var sizce bundan olur mu çünkü 9 gün erken gebelik yaptım çift çizgi lütfen dönüş yapın bana böyle olup yükselenler oldumuYa bende dayanamayıp 27 şubatta aşılama olmuştum test verdim benimde 7.37 çıktı 9 gün geçti umarım sizinde artar ama benim için de erken daha 12 ve 14. Gün belli oluyor kesin olarak
İnşşalah canm Allah razı olsın dua edin bana çarşamba tekrar verecem kanİhtimal var tabii ki her zaman, geç döllenme bile olabilir. İçini ferah tut inşallah pozitifi de duyarız![]()
Seninle aynı günde aşılama olmuşuz senin ki yüksek gene canm dua edermisin bana yükselmesi içinYa bende dayanamayıp 27 şubatta aşılama olmuştum test verdim benimde 7.37 çıktı 9 gün geçti umarım sizinde artar ama benim için de erken daha 12 ve 14. Gün belli oluyor kesin olarak
Hepinize ediyorum inan bu mübarek ayda hepimizin ortak şükürü olsun. Rabbim kolaylık versin.İnşşalah canm Allah razı olsın dua edin bana çarşamba tekrar verecem kan
Evet hepimiz merak ediyoruz sabırsız davranıyoruz ama erken davranmışsınız zamanı beklemek en iyi olanı hem net hemde böyle strese sokmuyor ama artık olmuş sen içini ferah tut güzellikler dile inşallah gönlüne göre olur herşeyYani 0 . 856 ne yani ben anlamadım değerimin denen böyle çıkmasına
Kiminde erken fark ediliyor kiminde geç o yüzden en iyisi adet gününün geçmesini beklemek diyorlar böyle negatif çıkıp 14. Günü pozitif alan çok okudum burda umarım seninde vardır bu mübarek ayda isteyen herkesin kucağı dolsun mucizesi onunla olsunSende kesin var çünkü 7 benim negatif olan diğer tersler değerm hep 0.100 dü ama benim 9 günümde verdim testi 0 . 856 birde bende kansızlıkşık var sizce bundan olur mu çünkü 9 gün erken gebelik yaptım çift çizgi lütfen dönüş yapın bana böyle olup yükselenler oldumu
Allah razı olsun cnmHepinize ediyorum inan bu mübarek ayda hepimizin ortak şükürü olsun. Rabbim kolaylık versin.![]()
Amin canımEvet hepimiz merak ediyoruz sabırsız davranıyoruz ama erken davranmışsınız zamanı beklemek en iyi olanı hem net hemde böyle strese sokmuyor ama artık olmuş sen içini ferah tut güzellikler dile inşallah gönlüne göre olur herşey![]()
Evet çok haklısınız herkeste çok farklı ilerliyor her zaman umut varKiminde erken fark ediliyor kiminde geç o yüzden en iyisi adet gününün geçmesini beklemek diyorlar böyle negatif çıkıp 14. Günü pozitif alan çok okudum burda umarım seninde vardır bu mübarek ayda isteyen herkesin kucağı dolsun mucizesi onunla olsun![]()
Ay inş bir mucize oldunda bizde mutluluk göz yaşı dökelimKiminde erken fark ediliyor kiminde geç o yüzden en iyisi adet gününün geçmesini beklemek diyorlar böyle negatif çıkıp 14. Günü pozitif alan çok okudum burda umarım seninde vardır bu mübarek ayda isteyen herkesin kucağı dolsun mucizesi onunla olsun![]()
Yarın reglimin 1 günü olmazsam kan testi berecemEvet çok haklısınız herkeste çok farklı ilerliyor her zaman umut var![]()
Kaçıncı gün oluyorAy inş bir mucize oldunda bizde mutluluk göz yaşı dökelim
Yarın reglimin 1 günü olmazsam kan testi berecem
0.856 bu değere göre gene yani iyimiKiminde erken fark ediliyor kiminde geç o yüzden en iyisi adet gününün geçmesini beklemek diyorlar böyle negatif çıkıp 14. Günü pozitif alan çok okudum burda umarım seninde vardır bu mübarek ayda isteyen herkesin kucağı dolsun mucizesi onunla olsun![]()
Yarın 1 günKaçıncı gün oluyor
Yok hayır aşılama kaçıncı günYarın 1 gün