• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılamada 8.- 9.günde olanlar

tubam46

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2025
204
68
13
35
Kızlar merhaba,bu ay aşılama yaptırdım aşılama sonrası 8. Günüm,bugün üç saattir sağ kasığımda sancı değil de böyle basınç tarzında ağrı var,adet belirtisi mi diye korkuyorum,tecrübesi olanlar yazabilir mi?adet belirtisi mi adem-i olacağım diye diye önümdeki beş gün nasıl geçecek bilmiyorum. :(

İnşallah gebelik belirtisidir benimde bugün 3. Günüm, insan önündeki zaman geçmeyecek gibi hissediyor muş

Amin amin Rabbim isteyen herkese biran önce sağlıklıca hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah,çok zorlu süreçler,sizin nasıl geçiyor ?

İnşallah gebelik belirtisidir benimde bugün 3. Günüm, insan önündeki zaman geçmeyecek gibi hissediyor muş
Amin amin Rabbim isteyen herkese biran önce sağlıklıca hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah,çok zorlu süreçler,sizin nasıl geçiyor ?

Bilmiyorum ben şuan hiç birşey hissedemiyorum yada heveslenmek istemiyorum tam bilmiyorum 😂😂 benim sağ tarafım da iki yumurta vardı aşılamadan sonra sağ tarafım daki ağrı hâlâ geçmedi tam olarak sizin ne zaman geçmişti

Benim aşılama sonrası 9. günümdü az önce lavaboya gittiğimde sadece peçeteye silince gelen çok çok az açık pembe renkte leke gördüm sanırım adet öncesi leke:( normalde adete beş gün var,sanırım erken gelecek yine olmadı,çok üzgünüm:(

Bilmiyorum ben şuan hiç birşey hissedemiyorum yada heveslenmek istemiyorum tam bilmiyorum 😂😂 benim sağ tarafım da iki yumurta vardı aşılamadan sonra sağ tarafım daki ağrı hâlâ geçmedi tam olarak sizin ne zaman geçmişti
Benim ağrım üç gün içinde geçmişti beş gündür yoktu ama dün hafif hafif sancı şeklinde bir kaç kez yaşadım alt karın ağrısı şeklinde,bugün ise sık sık yine aralıklarla sağ kasık ve belimin sağ tarafı ağrımaya başladı az önce de lavaboya gittiğimde peçete çok az açık pembe leke gördüm olmadı sanırım:(

Benim ağrım üç gün içinde geçmişti beş gündür yoktu ama dün hafif hafif sancı şeklinde bir kaç kez yaşadım alt karın ağrısı şeklinde,bugün ise sık sık yine aralıklarla sağ kasık ve belimin sağ tarafı ağrımaya başladı az önce de lavaboya gittiğimde peçete çok az açık pembe leke gördüm olmadı sanırım:(
Yaa inşallah yerleşme kanaması falandır, daha 5 gün varmış adetinize, gerçekten rabbim evladın varlığıyla da yokluğunlada imtihan etmesin, çevrende hamile olanları görünce kıskanmıyorsun ama ister istemez imreniyor insan

progestan kullanmıyor musunuz?

Yaa inşallah yerleşme kanaması falandır, daha 5 gün varmış adetinize, gerçekten rabbim evladın varlığıyla da yokluğunlada imtihan etmesin, çevrende hamile olanları görünce kıskanmıyorsun ama ister istemez imreniyor insa
Güzel dilekleriniz için Allah razı olsun,inşallah hepimize bir an önce hayırlısı ile hayırlı evlatlar nasip olsun.anlamadıpım şekilde iki gündür olan sağ kasık ağrım birden kesildi leke de bugün öğle saatlerinde bir kez daha oldu ama ağrım sancım yok

Güzel dilekleriniz için Allah razı olsun,inşallah hepimize bir an önce hayırlısı ile hayırlı evlatlar nasip olsun.anlamadıpım şekilde iki gündür olan sağ kasık ağrım birden kesildi leke de bugün öğle saatlerinde bir kez daha oldu ama ağrım sancım yok
Siz umudunuzu kaybetmeyin hiç🥰 gelişmelerden benide haberdar edin.

Siz umudunuzu kaybetmeyin hiç🥰 gelişmelerden benide haberdar edin.
Ağrımın olmaması ve lekenin azalması biraz olsun umut veriyor ama korkum daha ağır basıyor,yarın öğleden sonra kan vereyim diyorum normalde pazartesi kan verme günüm ama leke gelmeseydi sabırlı bir şekilde bekliyordum,mutlaka yazarım

Umarım hamilesinizdir ve yerleşme kanaması yaşamışsınızdır💮
Amin amin inşallah 14 yıldır uğraşıyorum,inşallah pozitif sonuç alırım da son ay son tedavim olur bu aşılama,Rabbim uğraşan isteyen hepimizin emeğinin karşılığını mutlulukla versin inşallah

Ağrımın olmaması ve lekenin azalması biraz olsun umut veriyor ama korkum daha ağır basıyor,yarın öğleden sonra kan vereyim diyorum normalde pazartesi kan verme günüm ama leke gelmeseydi sabırlı bir şekilde bekliyordum,mutlaka yazarım
Belki kanda da daha çıkmaz dualarım sizinle inşallah her namazdan sonra sizede dua ederim. Hevesiniz heyecanınız bu sefer boşa çıkmasın rabbim sizede evlat sevgisi tatdırsın

Belki kanda da daha çıkmaz dualarım sizinle inşallah her namazdan sonra sizede dua ederim. Hevesiniz heyecanınız bu sefer boşa çıkmasın rabbim sizede evlat sevgisi tatdırsın
Olmadı :( Sabah kalktığımda adete dönmüş,dualarımızı eksik etmeyelim birbirimize,inşallah sizlerinki pozitif olur 🤲🏻

Back
X