Aşılama aşılamada açıklanamayan kısırlık olupta hamile kalan var mı?umut olunnnn

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

yyakamoz

Guru
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2011
61
107
293
Hatay
merhaba benim sorunum sebebsiz infertilite(açıklanamayan kısırlık)1,5 senedir evliyim ama hala çocuk yok eşimde hiç bir sorun yok herşey normal aslında dr.banada herşey normal diyor ama olmuyo aşılama deneyeceğiz acaba böyle benim gibi olupta aşılaması tutanlar var mı eğer varsa kaçıncı aşılamada tuttu?lütfennnn deneyimlerinizi yazın bana bir umut olun :59:

sebepsiz infertelitede gebelikler ilk 4 sene içersinde gerçekleşiyormuş....hiçbi sorunun olmaması çok güzel .....benm arkadaşımda senin durumdaydı ilk aşılamada hamile kaldı
en kısa zamanda evladına kavuşman dileğiyle içini ferah tut....

Son düzenleme:
içinizi ferahlatacaksa eşim varikosel ben pko ....3 sene oldu hala bişi yok ama umudum var gelicek cücüğümmm sabır hamd ve dua ile arkadaşlar....

teşekkür ederim yazdıkların için inşallah senin dediğin gibidir ilk aşılamada tutar bende geçen aylarda adet düzensizliği oluştu dr.um bana d...35 doğum kontrol hapını verdi bi hafta sonra gibi adetim başlar ve bende aşılamaya başlarım ama kafama takılan bu haplardan hemen sonra aşılama tutarmı acaba bildiğim kadarıyla doğm kontrl hapı yumurtlamayı engelliyo bi sonraki ay'ı etkilermi sizce

Back
X