Aşılama Aşılamada başarı oranı nedir

• Konu Sahibi Konu Sahibi KUZUMMMMM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
K

KUZUMMMMM

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar. Bende 2-3 gün sonra aşılama yaptırıcam.
Aşılamada başarı oranı nedir? 4 senedir bende bebişimi bekliyorum ama olmadı. Nasip. Allah tüm isteyenlere versin inşallah.

değerler normalse eşinde ve sende başarı oranı %20-25 hayırlısı olsun inş hakkında..

Hallisnacım teşekkür ederim. Eşimde hiç bir problem yok. Bendede sadece yumurtlama bozukluğu var. Gonephen diye bir ilaç kullanıyorum ve yumurtalıklarım büyüyo. Ilaç kullandığım zaman bendede problem kalmıyo anlıycan. Ama allahın hikmeti işte 4 senedir olmuyo ve artık aşılamaya karar verdik doktorumla. Inşallah ilkinde tutar. Ilkinde tutanlar çoğunlukta mı acaba. Bi bilsen piskolojim o kadar bozulduki. Neyse her işte bi hayır vardır diyorum. Allah hayırlı zamanda hayırlı evlat versin.

aynı sorunlar.. RABBİM aratmasın arkadaşım hayırlı sağlıklı bebişler versin hepimize.. aşılama yolunda tecrübelerimiz adlı topike gel istersen orada çok daha iyi bilgiler alabilirsin.. aşılama sürecinde neler olduğunu öğrenir yalnız olmadığını görüp destek alabilirsin..

allah razı olsun arkadaşım teşekkür ederim

Bende yeni üyeyim ama zannedersem aynı platform içersinde farklı paylaşım alanlarına deniliyo

Hallisnacım sen hiç aşılama yaptırdın mı

Bide aşılamadan önce ve sonra yapmamız gerek tavsiyelerin varmı ?

Allah hayırlısını versin güzelim içinden ne geçiyosa onu yap. Benim arkadaşımda 3 defa aşılama yaptı tutmadı tüp bebek yap dediler istemedi ben 1 kere daha aşılama yaptırıcam dedi ve tuttu. Yani 4. De tuttu güzelim

Merhaba arkadaslar ben de 2 defe hapla 3 kez de igneyle asilama oldum sonuc negatif.her normel ciftin ayda %20 gebelik sansi var asilamada da oran ayni her sey problemsiz ise , gene de kismet olmayinca olmuyor demek ki.biz basta tup bebege cok soguk bakiyoduk ,cok umutluydum asilamayla olur zannediyordum, (fazla umutlaninca sonu husranla bitince daha cok yikiliyo insan).insallah sizlerin ki olumlu olur hayirlisiyla hamile kaliriz hepimiz.

Inşallah canım aşılamayla ilgili bende umutluyum ama tabiki sonu hüsran da olabilir. Dua etmekten allaha sığınmaktan başka çaremiz yok. Allah hakımızda herşeyin hayırlısını versin evladında hayırlısını versin.

Bide bişi sorucam canınız acıdımı aşılamada.

Bazi asilamalarimda agri oldu rahime bi katetermiydi neydi onunla spermi veriyolar ya eger rahim yeterli yumusaklikta degilse ordan gecmesi zor oluyo ucu yuvarlak makas gibi biseyle benimkini acmaya calisti doktor agrili ve kanamali olmustu 3 kez. 2 kez de hic bi sey hissetmemistim.kisiden kisiye bi de asilamadan asilamaya degisiyor.ama cabuk bitiyor fazla surmuyor o da iyi tarafi:)

yok ya benim hiç acımadı.kataterle açıyo o anda rahimağzında bir gerginlik hissediyosun.ama acı hissetmedim.spermlerin verildiğini anlamıyosunki.bir de bişey diyeceğim arkadaşlar.eğer tüpünüzün biri tıkalıysa çok fazla uğraşmayın aşılamayla.bir arkadaşıma bir kadın hemşire demişki özellikle erkek sperm azlığı varsa aşılamayla oyalanmayın demiş.aşılamada şans biraz daha az.ama hiç denemedende tüp bebeğe geçmeyin.1 hadi en fazla 2.bence 3. 4. ne bileyim.okadar yıpranılacağına tüp bebek daha iyi.e tabi oda allahtan tutarsa...

Doktorum Aşılamada şansın %3 ve %6 olduğunu söyledizemuszemus

Ya arkadaşlar ben de 1 senedir uğraşıyorum ne zaman aşılama yaptırmak lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…