• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Aşılamada beta hcg acil yardım 😭

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Tekduamailem

Sağlıkla hayırla gel 🤲🤗
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2017
133
54
98
Arkadaşlar merhaba ben aşılama ile hamile kaldım asilamanin 11.gunu Perşembe günü yani beta 190.16 çıktı bugün cumartesi farklı bir hastanede beta baktırdım 243 çıktı değer normal mi artmamis gibi kimyasal mi acaba daha önce dış gebelik ve kimyasal gebeliğim olduğu için çok korkuyorum😭😭😭

Arkadaşlar merhaba ben aşılama ile hamile kaldım asilamanin 11.gunu Perşembe günü yani beta 190.16 çıktı bugün cumartesi farklı bir hastanede beta baktırdım 243 çıktı değer normal mi artmamis gibi kimyasal mi acaba daha önce dış gebelik ve kimyasal gebeliğim olduğu için çok korkuyorum😭😭😭
Acildeki kadın doğumcuyla görüşme imkanın oldu mu. O en doğru açıklamayı yapardı ama az artmış sanki 2 günde inşallah her şey yolundadır.

Farklı kurum hastane cihaz farkediyor aynı yerlerde vermeye çalişin inşallah vardir 🙏

11. günde yüksek çıkmış sonuç aslında. 2 gün sonra bugünkü baktırdığınız yerde tekrar kan verin bence

Back
X