Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gonal f 450 ml kullandım 1 kutu yettiKızlar mrb.bugün adetimin 3.günü doktora gittim.aşılama olacam.doktorum bana merional 75 ml verdi 13 kutu karşılıyomuş devlet.haftaya bugun kontrolüm var.sizde kaç kutuda yumurtanızda gelişme oldu?
canım sen kaç kutu kullandınben puregon iğne kullandım
bunu bilemiyorum
1 kutu kullandımcanım sen kaç kutu kullandın
benimki tek kutularda hergün bi kutu açıyyorum.75lik bi hafta kullancaksın dedi doktor1 kutu kullandım
Toplam 300. Lük
Anladım canımbenimki tek kutularda hergün bi kutu açıyyorum.75lik bi hafta kullancaksın dedi doktor
sendede akşam 5den sonra iğneleri yap dedimi doktorAnladım canım
inş olumlu sonuc alırsın :)
Evet canım 5- 8 arası dedisendede akşam 5den sonra iğneleri yap dedimi doktor
bende merional 75 ml kullanıyorum salı günü 1.ci kontrolüm oldu sagda 1 yumurta vardı yarın 2.ci kontrol olacak ...12 kutu aldım + olivitrelle aldım 125 tl ödeme yaptım siz ödeme yaptınız mı ilaçlaraKızlar mrb.bugün adetimin 3.günü doktora gittim.aşılama olacam.doktorum bana merional 75 ml verdi 13 kutu karşılıyomuş devlet.haftaya bugun kontrolüm var.sizde kaç kutuda yumurtanızda gelişme oldu?
140 tl ödedim 13 kutu verdi raporla partezsi ilk kontrolüm var etkili bi ilaçmı sizcebende merional 75 ml kullanıyorum salı günü 1.ci kontrolüm oldu sagda 1 yumurta vardı yarın 2.ci kontrol olacak ...12 kutu aldım + olivitrelle aldım 125 tl ödeme yaptım siz ödeme yaptınız mı ilaçlara
Tüp bebek tedavimde de kullandım aşılamada bende etkisi olumlu oldu ama kişiye göre değişir140 tl ödedim 13 kutu verdi raporla partezsi ilk kontrolüm var etkili bi ilaçmı sizce