Merhaba arkadaşlar ALLAH nasip ederse pazartesi aşılamam olucak ve ben neredeyse 1 aydır agnucaston ilacını kullanıyorum hayıt hapı yani, bu ilaç 3 ay düzenli kullanmak gerekiyormuş sizce aşılama yaptiktan sonrada kullansam bisey olur mu? Kullanan varmı aranız da
Görmemiş olabilirler, ben az önce forumda sizin için arattım, bir kaç kişi daha önce buraya ilaç hakkında bilgi vermişler belki bu linklerden okumak istersiniz.
İnternette araştırdıklarıma göre agnucastonu ( Hayıt tohumu) kullananlar günde 1 defa sabahları almışlar bu ilacı. ama doktorum bana günde 2 doz sabah ve akşam alacaksın dedi. prolaktinim olması gerekenden biraz yüksekti sadece, adetim zamanında geliyor fakat kanamalarda bir düzensizlik oluyordu...
kızlar bu ilac nasıl bir ilaç yan etkısı varmıdır yok mudur?adet agrılarım için doktor bunu tavsıye etti ama 3 ay boyunca süreklı kullanmam gerekıyomus acıkcası bende biraz cekındım.bılmıyorum kullansammı.3 ay boyunca hergun olması bıraz tedırgın etti beni.cevaplarınızı beklıyorum...